torsdag den 24. september 2015

HAR DU HUSKET AT VASKE HÆNDER?

HAVENS ELEMENTER

Har du håndvask i haven? Det har den lille byhave Containerby på Nørrebro - og endda en bæredygtig og ret så kollektiv udgave af slagsen. 

TEKST & FOTO: KARINAHar du allerede fået fingrene i HAVEFOLKETs seneste magasin, efterårsmagasinet, har du sikkert også læst vores lille reportage fra Containerby på Nørrebro - en urban have og designerlegeplads for kreative sjæle. Den lille have, som ligger lige ved foden af Nørrebro station, byder på adskillige fantastiske idéer og påfund, blandt andet et genialt udendørs håndvaskesystem der bruger regnvand ved hjælp af store dunke. I bunden af de opstillede dunke sidder en lille taphane, hvorfra vandet kan løbe ud sådan at man kan vaske sine snavsede havehænder, og for at det ikke blot skal ende på jorden ledes det nu videre ned til en plantebeholder, så grønne vækster nu kan få glæde af vandet. Se blot her.

DIY håndvask


Vandet, som hentes fra en større regnvandsbeholder på området, samles i dunke som hver især står på en lang hylde. Forneden findes den interimistiske vaskekumme som er lavet af stof der holdes i spænd af et træskelet og et par rundstokke.

DIY håndvask Under kummen findes endnu en konstruktion lavet af stof og trærammer. I dén finder vi forskellige planter som lever af det vand der siver igennem vaskekummen.

DIY håndvask
Se dét er da smart - og hyggeligt ikke mindst. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE