mandag den 14. september 2015

HAVEPLANER, POLITI OG PANIK

REDAKTIONENS HAVEDAGBOG

Så gik uge 38. Herhjemme en lidt hektisk én af slagsen. Ugen har både budt på en lille pinlig episode med en politibil, magasinpanik, to haveplaner, en masse kontoropgaver og alt det løse. Så hvordan har haven det oven på denne uge? Se med her, men hold en pude klar som I kan ta' op for øjnene,  for det er grimme billeder I nu skal udsættes for! 


TEKST & FOTO: KARINA 

Ja, det er jo en vældig intro, men nok ikke så voldsom som jeg får det til at lyde. Hvis vi starter med politibilen, så handler det om at jeg var kommet alt alt for sent ud af døren da jeg skulle ud til en haveplanskunde. På vejen mod metrostationen ser jeg en taxa og tænker dén snupper jeg. Jeg iler mod den parkerede bil, men lige inden jeg når at ta' fat i vognens håndtag ser jeg, at der sidder en mand på passagersædet, ved nærmere eftersyn en politimand - og ved endnu, endnu nærmere eftersyn opdager jeg så også at det er en politibil. Jeg vinker febrilsk tilbage, mens jeg forsøger at mime at jeg havde taget fejl og altså ikke ville noget. Nå, men jeg får altså ikke min taxa og løber mod metrostationen, når ikke toget, men det næste. Når heldigvis, trods forsinkelser, ud til kunden - ja, faktisk næsten lige på slaget.Kontoropgaverne? Åhhh, hvor vil jeg ønske at jeg kunne gå på pension, men så alligevel nej. Dér har jeg stadig en del krudt i røven og skal have noget at rive i - og gerne hele tiden. Opgaverne? Hvem, hvad, hvor? Nej, dem skal I simpelthen ikke kedes med, jeg falder selv i søvn blot ved at nævne dem.Men og men - og apropos riven - ja, eller spaden, kultivatoren, løglæggeren plus alt det andet. Disse bliver imidlertid ikke så flittigt brugt i haven. Jeg har ikke engang fået erhvervet mig næste års blomsterløg, men jeg håber at jeg når en lille stund så jeg kan snolde på nettet. Og ja, som I ser det her er det ikke kun haveredskaberne som har stået bagerst i kulissen i denne uge, malerpenslen har det også.

Jeg må finde en dag, hvor jeg kan komme ud og få klaret det som nu kan lade sig gøre. Væggen her er i hvert fald én af de ting som står øverst på listen, da vi ser den fra stuernes store vinduer.

Teglprojektet - Just don't ask!


Magasinpanik - ja, hvad handler det om. Jo, ikke så meget andet end at der altid opstår en lille smule kaos, når vi modtager HAVEFOLKETs trykte magasiner i hhv. Jylland og på Sjælland, for hvor mange er det nu at den ene eller den anden på redaktionen skal have. Logistikpanik - er det ordet?
Nå, men bortset fra det har vi jo, som alle jer der har abonnement, modtaget magasinet. Vi er glade for resultatet, men hvad siger I?

Og hov, hvor er mine manérer - for hvordan gik uge 38 hjemme hos dig og i din have? 

6 kommentarer:

 1. Lige så travl som din, lange tunge arbejdsdage, familiehalløj i weekenden, så ingen havetid, jeg har heller ikke fået købt løg eller de stauder jeg havde regnet med på havensdag øv øv. Men jeg plejer nu osse at sige at bare jeg når en fjerderdel af planerne, hver efterår, så må jeg stille mig tilfreds.
  Man vil jo altid nå mere end det er muligt.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da et godt og positivt udgangspunkt Gunvor for så bliver man heller ikke skuffet:-)

   Slet
 2. Ja jeg ved ikke lige hvad der sker for tiden. Det er som nu er sommerferien slut og så skal op min 100 gerne mere når jeg tænker arbejde. Der har været overtid, kursus 2 dage, som var rigtig godt, men to dage bliver jo taget ud kalenderen så sagsopgaver ligger jo bare og venter, til man kommer tilbage, så der er ikke meget tid der er blevet brugt i haven men heldigvis var der lørdag som kunne bruges i haven. Så der blev plantet og lagt en masse løg. Men jeg tænker at de fleste af os skal nok nå det vi skal det drejer sig vel om at dreje lidt ned på tempo og nyde det vi når.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten
   Tak for din kommentar
   Ja det med at nyde det man rent faktisk har nået er en god idé - ærgerligt at man sommetider glemmer det:-)))

   Slet
 3. Godt du undslap politiet og trods alt nåede kunden;0)

  SvarSlet
 4. ... typisk mig, men ja Pia, jeg nåede da ud til kunden :-)))

  SvarSlet

ANNONCE