mandag den 28. september 2015

SÅ LÆGGER VI PIGSTEN IGEN

REDAKTIONENS HAVEDAGBOG

I det gode vejr i lørdags skulle jeg have færdiggjort en stenkant ved stien til højre for pergolaen. Da stien blev lavet havde vi ikke nogle pigsten, der var store nok, så derfor satte vi en kant af brædder, og så har vi lagt stenene, efterhånden som vi fik fat på dem.TEKST & FOTO: LENEpigsten


I en dejlig stor stenbunke hos en veninde fandt jeg de sidste manglende pigsten. Der i bunken lå nogle få drænrør, som havde overlevet den hårde medfart, og dem tog jeg også med hjem. De skal lægges i "brændevæggen" og fyldes med halm, tror jeg. Så er der et sted, hvor insekterne kan holde sig varme til vinter.


pigsten

Jeg manglede kun ca. 2 meter af stenkanten, så det var forholdsvis hurtigt gjort, og det er skønt at kunne sætte tjekmærke ved denne lille opgave også.

pigsten

Ellers er ugen gået med lidt nedklipning i haven samt lugning, når det altså var tørvejr. Søndag blev der både lavet saft af blommer og vindruer, så der er vitaminbomber klar til vinteren.

Hvis vejret arter sig i næste weekend, regner jeg med at begynde at flytte rundt på nogle af stauderne, og når det er gjort skal der lægges løg. Ja, der er altid noget at lave!

1 kommentar:

ANNONCE