Bente har skrevet til brevkassen for at lære at kende forskel på de toårige og ukrudt. Vi hjælper lidt på vej.


 

SVAR & FOTO: MARIANNE

Hej I skønne havekvinder

Jeg følger med stor interesse jeres dejlige indlæg og læser med stor interesse, men også frustration, om de selvsående toårige, for hvordan er det lige man ser forskel på dem og ukrudt, når det vrimler med små, grønne spirer i forårshaven.

Det ville være så dejligt med en billedserie, så man kunne lære at kende forskel.

Venlig hilsen
Bente

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kære Bente

Jo, vi kender det så godt! Og lugning foregår jo med stor fordel både i forårshaven og i efterårshaven – ja, året rundt, når der er vækst, og af en eller anden grund vokser ukrudt altid kraftigere end de kulturplanter, vi er glade for.

Du beder om en billedserie, og det skal du få. Vi har faktisk for år tilbage lavet to af slagsen: En artikel om det mest gængse ukrudt og en om de skønne toårige – blot hvordan deres etårige roset ser ud. På vores hjemmeside kan du derudover google “toårige” og læse endnu mere.

God fornøjelse med din lugning og glædelig oktober!

Grønne hilsner fra
Marianne
REDAKTIONEN

Har du, som læser med, erfaring med emnet og måske flere gode råd i forbindelse med dagens brevkassespørgsmål, så er du som altid meget velkommen til at skrive med via brug af kommentarfeltet. 

 

 


Vil du læse flere brevkassespørgsmål og -svar, kan du finde dem alle her.
Du kan også læse mere om HAVEFOLKETs havepanel og de eksperter, der står klar til at svare på dine spørgsmål. Find dem her.