mandag den 12. oktober 2015

IKKE SÅ SKIDT AT DET IKKE ER GODT FOR NOGET

REDAKTIONENS HAVEDAGBOG

Her i weekenden stod den på havearbejde i stor stil, og med det relativt gode vejr fik vi da også nået en del. Det er virkelig dejligt at komme lidt fremad igen og se at der sker noget. Én af de ting, som jeg fik gjort i haven er jeg dog ikke helt så glad for, men det var noget som var nødvendigt. 

TEKST & FOTO: KARINA


Det gjorde virkelig ondt i mit hjerte og endnu mere ondt at se resultatet.
Da jeg har omkring 500 blomsterløg, som skal lægges i forhaven, blev jeg nødt til at klippe alle mine stauder ned. Jeg prøvede at undgå det, men allerede efter at have prøvet at lægge de første 10 løg måtte jeg indse, at arbejdet blot blev mere besværligt og at de høje stauder og græsser kom for meget i vejen.Så nu ser det sådan her ud. Alt i de største bede er klippet ned - alt, hvad jeg plejer at glædes over om vinteren. Men skidt pyt, det er jo bare en enkelt sæson at det må se sådan ud.Nu håber jeg så bare at de også klarer sig gennem vinteren. Græsserne især, bryder sig jo ikke om at blive klippet ned, og risikoen for at de kan rådne op er nu til stede. Det afhjælper jeg ved at beskytte  dem godt med de blade, der snart falder fra træerne.Og har jeg så fået lagt løgene endnu? Nej, det nåede jeg ikke - og så gik min løglægger i øvrigt også i stykker, da jeg prøvede med de første 10, så jeg må jeg få købt mig en ny. Heldigvis er det efterårsferie og min familie holder fri, så det er måske ikke så skidt at det ikke er godt for noget, for det kan jo være at jeg kan redde mig et par hjælpende hænder. 

4 kommentarer:

 1. Suk! Har i weekenden stået og kigget på alt det grøøne og til dels stadigt blomstrende og tænkt: "Jeg kan da ikke klippe det ned NU!". Men så samtidigt også skubbet løg-lægningen endnu en weekend, (for jeg kan slet ikke komme til som det er nu).. i håb om at verden ser helt anderledes ud til den tid.

  SvarSlet
 2. I øvrigt: Klinkerne ser fatastiske ud! :)
  Er kanten sat i beton - eller hvordan gør man med afslutning ud mod bedet?

  SvarSlet
 3. Ja det var s.. heller ikke sjovt at klippe ned, men der var ikke nogen vej udenom.
  Klinkerne er jeg også bare vildt glad for og nu er vi ovenikøbet ved at se en ende på lægningen. Kanten har vi (min mand) sat i beton. Tak for din besked :-)

  SvarSlet
 4. Ja jeg kan heller ikke li at klippe ned nu, der er for meget der fint endnu, alle astersene står i fuldt flor.Og løgene kommer i jorden alligevel. Jeg må bare sno mig. Der er dog enkelte ting der bliver klippet nu fordi de skal flyttes eller det er en sommerblomst der skal give plads til løg. Jeg har ekstra mange tulipan løg i år, for jeg gravede mine gamle "landsby"tulipaner op i foråret efter nedvisning, de trængte til en udtynding, .Men så havde de osse stået i 4 år, godt gået af en tulipan.
  travle efterårshilsner til alle havefolk Gunvor

  SvarSlet

ANNONCE