Her i weekenden stod den på havearbejde i stor stil, og med det relativt gode vejr fik vi da også nået en del. Det er virkelig dejligt at komme lidt fremad igen og se at der sker noget. Én af de ting, som jeg fik gjort i haven er jeg dog ikke helt så glad for, men det var noget som var nødvendigt.


TEKST & FOTO: KARINA

Det gjorde virkelig ondt i mit hjerte og endnu mere ondt at se resultatet. Da jeg har omkring 500 blomsterløg, som skal lægges i forhaven, blev jeg nødt til at klippe alle mine stauder ned. Jeg prøvede at undgå det, men allerede efter at have prøvet at lægge de første 10 løg måtte jeg indse, at arbejdet blot blev mere besværligt og at de høje stauder og græsser kom for meget i vejen.

Så nu ser det sådan her ud. Alt i de største bede er klippet ned – alt, hvad jeg plejer at glædes over om vinteren. Men skidt pyt, det er jo bare en enkelt sæson at det må se sådan ud.

Nu håber jeg så bare at de også klarer sig gennem vinteren. Græsserne især, bryder sig jo ikke om at blive klippet ned, og risikoen for at de kan rådne op er nu til stede. Det afhjælper jeg ved at beskytte  dem godt med de blade, der snart falder fra træerne.


Og har jeg så fået lagt løgene endnu? Nej, det nåede jeg ikke – og så gik min løglægger i øvrigt også i stykker, da jeg prøvede med de første 10, så jeg må jeg få købt mig en ny. Heldigvis er det efterårsferie og min familie holder fri, så det er måske ikke så skidt at det ikke er godt for noget, for det kan jo være at jeg kan redde mig et par hjælpende hænder.