søndag den 1. november 2015

PÅ GENSYN TIL TEMAERNE

OM MAGASINET

Første søndag i hver måned har du gennem de sidste tre år kunnet læse en leder om den kommende måneds tema. Vi har sat fokus på emner, som vi eller vores læsere har ønsket at vide mere om. 

REDAKTIONEN


Så blev det søndag den 1. november og dermed indgangen på årets allerlængste måned, som Henrik Nordbrandt jo så slående siger. November ER mørk og lang, det kan vi ikke komme udenom.

Nu er havefolket landet over gået indenfor og har tændt lys, og det er på sin vis rart at kunne trække stikket ud, vælte bagover i sofaen og give los.

Men hvad tænker vi på? Stadigvæk bestemt også på haven. For haven lurer jo i baghovedet og i hjerterne - i hvert fald hos de af os, der er helt og aldeles inkarnerede haveelskere og -nørder. Vi lever og ånder for haven, kan ikke undvære den.

Derfor er vi mange, der læser om den, når der er en ledig stund. I de mange skønne havebøger, der findes. Og på nettet, fx her på HAVEFOLKET.com. Men også på andre glimrende sites, forstås.

Med denne november og dermed indgangen til vinteren, har vi i redaktionen besluttet os for at stoppe med månedlige temaer for en periode og i stedet som altid skrive løs om alle de ting, der fylder i vores havehjerter - om planter, reportager, dekorationer, havefolk, tips og tricks - og meget meget mere.

Det er snart december, og dér kan du glæde dig til julerier her på siden, næsten som vi plejer.

Og indtil da, kan du læse med dagligt, når vi poster artikler om havelivets mange glæder, spørgsmål og udfordringer. Og hvis dagens artikel ikke lige falder i smag eller interesse, kan du altid finde de tidligere temaer frem. Der ligger masser af gode læseoplevelser og venter på dig. Hele 55 forskellige temaer med mellem 5 og 15 artikler indenfor hvert enkelt emne.

Du finder samlingen af HAVEFOLKETS TEMAER HER 

Hvis du allerede har læst dem, er du mere end velkommen til at tage en tur i "rullen" - den såkaldte blog roll. Vi har nemlig Nordens største og mest nuancerede haveblog-oversigt. Den finder du nederst på netop dette site. 

Redaktionen ønsker dig en rigtig god november. Alle dage inklusive! 

2 kommentarer:

  1. jeg glæder mig til julerier her på siden, og til hvad i nu finder på. Jeg elsker jeres temaer og er altid spændt på hvad det næste bliver, men helt fint med en pause, jeg er sikker på i finder på så meget andet inspirerende i stedet for. I har virkelig en god blog roll jeg har brugt den flittig til at finde nye have blogs og har tilføjet mange på min egen blog efter jeg har fundet dem her, så mange tak for det.

    SvarSlet
  2. Jeg lægger trygt min læsning i jeres hænder.... ved jo at I altid finder på noget nyt og spændende. :o)

    SvarSlet

ANNONCE