lørdag den 7. november 2015

VIGTIG BESKED

OM MAGASINET

Vi har i redaktionen taget en stor beslutning om vores kvartalsmagasiner. Det kan du læse mere om her.

REDAKTIONEN
Kære læser

Det er til stor ærgrelse for alle os i redaktionen, at vi for nu må indstille vores produktion af trykte kvartalsmagasiner. Vi er ramt af både lykkelige og ulykkelige omstændigheder på redaktionen (barsel, sygdom m.m.), der har gjort, at vi er nødsaget til skarpere at prioritere, hvordan vi bruger vores ressourcer. På den baggrund har vi efter grundige overvejelser besluttet os for 100% at hellige os det digitale site (her på havefolket.com), da det er via denne kanal, vi kan nå længst ud - og dermed sprede haveglæde til flest mulig læsere.

Vi vil ikke udelukke, at vi på et senere tidspunkt kan finde på at genoptage tryk af magasiner, da vi har haft super stor glæde af at producere dem. Vi har også høstet megen positiv feedback efter hver udgivelse. Ja - tusind tak til alle jer, der har skrevet til os om, hvor glade I er for at læse med. Det varmer vores grønne havehjerter!

Da vi imidlertid ikke kan forudse, hvornår og i hvilket omfang, vi evt. kan genoptage trykningen, vælger vi derfor nu at opsige og tilbagebetale alle abonnementer. Vi er virkelig kede af at skuffe jer der har bestilt hos os, men vi er nødt til at være realistiske og handle ud fra den situation vi står i lige nu. 

Hvis vi begynder at trykke igen, skal vi nok lade jer det vide. Det kan I være helt sikre på.
Håber I forstår og bakker op. Vi vil fortsat være her på HAVEFOLKET.com - som altid!

Mange hilsner 
fra alle os i redaktionen
HAVEFOLKET


Psst: Alle abonnenter med magasiner til gode vil modtage en direkte mail fra os herom, så hold øje med din indbakke. Du skal nemlig selv lige give os et par oplysninger, så vi kan sende din betaling tilbage. Har du misset vores mail, så skriv endelig til os på info@havefolket.com.

2 kommentarer:

 1. Kære alle

  I skal vide, at beslutningen, som I kan læse herover, har været rigtig svær for os at tage. Det gør det blot endnu mere fantastisk i dag og i går at læse alle de søde mails, vi har modtaget fra jer, der har købt abonnement. Tusind, tusind tak for jeres utrolige opbakning. Det er helt vildt rørende at læse. Tak.

  Rigtig dejlig weekend til alle!

  Kh. Lone
  på vegne af redaktionen.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at I bliver ved med at holde gang i HAVEFOLKET her på adressen. Tusind tak for det! Jeg har ikke været fast abonnement på det trykte magasin, men jeg købte efterårsmagasinet i den lokale planteskole for en månedstid siden og det er et virkelig flot og godt magasin - og at I har lagt et kæmpestort arbejde i de trykte magasiner, det er tydeligt.
  Tror at I har haft svært ved at tage denne beslutning, men alligevel vil jeg ønske jer tillykke med at I formår at være realistiske og håber at I passer godt på jer selv så I ikke brænder ud. I giver så meget og det er måske ikke altid I får noget tilbage - vi læsere bliver forvendte, læser bare og glemmer at give en kommentar - alligevel forsætter I. Super godt gået!
  Ha det forsat godt alle fire:-)

  SvarSlet

ANNONCE