Heller ikke i år skal du, som læser med på havefolket.com, snydes for en julekalender. Vi har nemlig skrevet, fotograferet og leget med låger. Nu ligger kalenderen klar, og vi vil hygge os gennem december med havesnak og gaveuddeling.


HAVEFOLKET I SAMARBEJDE MED KAAS OUTDOOR LIVING
KLIK PÅ FORSIDEN FOR AT LÆSE

Vi tog i oktober en bisset beslutning. At sætte vores tryk af havemagasiner i bero. Det har givet os en masse arbejde med registrering og tilbagebetaling af abonnenternes indskud (og vi er ikke færdige med den del endnu), men det har så sandelig også givet os et indblik i, hvor fantastiske og super søde læsere HAVEFOLKET har. Tusind tak til alle, der har skrevet sødt tilbage til os. Det var slet ikke forventet, så vi blev faktisk helt varme i kinderne og meget rørte.

På samme tid sad vi med opsætningen af en noget forkortet udgave af et julemagasin – med deadline netop i dag. For helt snydes skal du som læser bestemt ikke. Og vi må blankt erkende, at alle de søde mails gav ekstra kræfter, så magasinet faktisk er blevet lidt mere omfattende end først tænkt. Vi kunne jo ikke lade være. I går lagde vi således sidste hånd på magasinet, og i dag ligger det klar til dig og alle andre havefolket-læsere på ISSUU.com. Du kan læse det lige her.

Udover at dagens låge er hjemsted for denne julegave fra os til dig, årets julehavemagasin, så er denne dag også startskuddet for årets julekalender. Her kan du igen i år læse om alverdens julerier – måske mest for havefolk – men alle andre må bestemt også meget gerne læse med. Her er noget for alle.

I magasinet kan du finde inspiration til haven, maven og boligen, og så kan du også blive forkælet!

Vi har nemlig i år allieret os med en helt unik partner. Det er Kaas Outdoor Living, der har super lækre varer til haverummet og i fællesskab udlodder vi på udvalgte dage her i julekalenderen nogle helt særligt lækre haveting!

I år er det helt uden gemmelege eller gåder – du skal bare skrive dig op i kommentarfeltet den dag, hvor gaven udloddes. Kl. 22 er der lukket for deltagelse, og så trækkes der lod blandt alle dagens deltagere. Og gaven sendes straks herefter, så du forhåbentligt kan nå at få den med under juletræet! Vi gør vores bedste.

Vi glæder os til at julehygge om dig. Hvis du glæder os med en kommentar retur i ny og næ, så gør du også vores december til noget helt særligt.

Juleknus til dig,
REDAKTIONEN

pssst. Har du bestilt et trykt eksemplar, så husk at sende os dit kontonummer, så du kan få penge retur. Læs mere om årsag til stop af trykkeriet her. Alle abonnenter med penge til gode har modtaget mail fra HAVEFOLKET herom.