torsdag den 24. december 2015

GLÆDELIG JUL TIL DIG & DINE

JULEKALENDER

Endelig-endelig-endelig! Så blev det jul! Dagen vi har set frem til, ventet på eller stresset over, alt efter hvor langt vi hver især var i forberedelserne. Dagen, alle børn glæder sig til - store som små. Dagen, som fejres verden over, den dag, hvor vi ordner de aller-allersidste ting inden højtiden. Inden freden kan sænke sig og inden vi med stjerner i øjnene - genskin fra tusind julelys, med klang i stemmen og kærlighed i hjertet kan ønske hinanden en rigtig glædelig jul.


Måske har du netop sat stegen i ovnen, måske skal du have ryddet gavepapiret bort, tændt lys eller andet, der alt sammen synger på samme sang: Nu er det JUL igen. Måske har du gæster i vente, måske skal du være sammen med nogle gode udsendelser i TV, gode venner eller andre, som giver dig en rigtig fortryllende aften. Måske har du glædet dig, måske er denne aften den allermest særlige aften af alle aftener? Måske har det været hele vejen frem til i dag, der har været det skønneste? Eller begge dele?

For os her på redaktionen har det været en helt særlig glæde at mærke, hvor mange, der har bakket op om os, fulgt med os, hygget om os med kommentarer eller mails. Læst og set vores julekalender, fulgt vores konkurrencer og set den helt specielle julegave, vi har lavet til dig; jule-have-magasinet. Det er så skønt at mærke, at det, vi bruger tid og lyst til, også bringer glæde rundt omkring! Og glæd dig, hvis du ikke har haft tid til at følge med i alt, hvad vi går og laver. Der skulle være nok nydestof til de mere stille dage, der er i vente her mellem jul og nytår.

For lidt ro og tid, det håber vi da, du får. For findes der noget bedre end at være mæt, både af selskabelighed og den gode julemad, mæt af brunt og brændt og gaver og knas og krudt - og så bare læne sig tilbage og smide stængerne op. Lange ud efter en kop et eller andet, og så bare fortabe sig langt ind i en anden verden?

For os må det allerhelst være en haveverden - men også andre verdener er skønne at fordybe sig i. Den nye bog, en film, et spil, gode snakke, kunst, musik, en hobby .... egne tanker.

Vi vil gerne have lov til at ønske jer alle, som har fulgt os, været en del af os som læser, som gæsteblogger, som havepanel, som ambassadør, som abonnent, som forhandler og som haveentusiast, en inderlig fred i havehjertet


Glædelig jul til dig & dine
fra hele REDAKTIONEN bag HAVEFOLKET

13 kommentarer:

 1. Glædelig jul til jer på Havefolket.
  Juleknus

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til Havefolket!

  SvarSlet
 3. En riktig god jul til dere alle, pg takk for mye interessant stoff i året som har gått! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 4. Glædelig jul til jer alle sammen

  SvarSlet
 5. Glædelig jul til jer allesammen på Havefolket - I har om nogen fortjent en fredelig og sødmefyldt jul.
  Knus,

  SvarSlet
 6. Jeg ønsker også jer alle i havefolket en rigtig dejlig jul.
  Juleknus Jette

  SvarSlet
 7. En rigtig glædelig jul til jer.
  Kh Anne

  SvarSlet
 8. God Jul till er också! Och tack för all fin inspiration under året!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 9. Også en rigtig glædelig jul til jer.
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 10. Glædelig jul til jer alle fire i redaktionen. I skal have en kæmpe tak for jeres store arbejde med Havefolket. Det er til stor inspiration :-). Jeg ønsker jer nogle skønne dage med jeres kære. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 11. Og en rigtig glædelig jul til jer i redaktionen. tak for det kæmpearbejde I har lavet med Havefolket.
  Og osse masser af julehilsner ud til alle derude i haveverden.
  Mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 12. Kære ALLE (også jer, som ikke lige fik sendt en besked, men særligt jer, der gjorde)

  Det er nemlig sådan, at vi næres, vokser, motiveres og begejstres af jeres kommentarer her på siden. Når vi i redaktionen hører fra jer, så kan vi mørke, at det, vi gør er det hele værd! OG selv om vi nyder at skrive, anstrenge os, øre det godt for jer og at fortælle om ting, du ikke kan læse andre steder, så giver det os en særlig nydelse at få et pip fra jer!

  Så: Kærlig, glædesfyldt og begejstret "bag"-jul til jer alle. Tak for det gamle år. Glæder os til det nye!

  PS. også til jer, der sidder og akser med det der kommentar-show. VI VED godt, at der driller mange, men vi VED også, at I er der. Tak for det! Og kram og glædelig "BAGJUL" til jer også! <3

  Kh. På redaktionens vegne;

  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps drys lige lidt b´er, sér osv. hen over min kommentar. Pft. M ;-)

   Slet

ANNONCE