mandag den 21. december 2015

EN KRANS AF GYVEL

JULEKALENDER

I de sidste årtier er der lagt bunkevis af barkflis på mange grønne arealer - både offentlige og private. Mange har nemligt valgt at udlægge det i større haver ved etablering af områder med buske eller måske under hækken. Nogle gange dukker der en lille ekstra bonus op i forbindelse med barkflisen. Gyvel. 

TEKST & FOTO: LONE

Og når det er på store arealer, så får man den måske ikke lige luget væk i tide, så de får lov at vokse sig pænt store på et par somre. Irriterende, men her i december er den faktisk ret brugbar. Den kan nemlig snildt anvendes som basis til en krans.

Man kan nemlig let bygge en krans op af gyvel og bruge den, som man bruger en halmkrans - nu har man så bare et grønt underlag og behøver derfor ikke være helt så omhyggelig med at få alt dækket, som hvis man bruger en halmkrans som basis.


Her er kransen blot anvendt til en helt simpel udgave med fyrregrene.


Rigtig god fornøjelse, hvis du også kaster dig ud i binderiet her inden juledagene.

2 kommentarer:

 1. Så fin krans. jag gillar också de små flingorna som faller ner genom sidan när jag kikar in till er. Det finns inte mycket till snö hos oss i år till jul.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Smart fundet på. I dag vender lyset ,,juubiii.
  Jeg har fået et par uventede fridage, og har kunne være ude i haven i dagslys. Jeg gik en runde og tjekkede juleroser og påskeklokker. Du godeste, hvor er de langt fremme alle, påskeklokkerne næsten længere fremme end juleroserne. Bare frosten ikke knalder det hele i januar. Så jeg lægger grangrene klar som dyner hvis nu...... Vi fældede jo 5 graner i efteråret så der er masser at tage af.
  julehilsner Gunvor

  SvarSlet

ANNONCE