torsdag den 31. december 2015

ET NYT ÅR

OM MAGASINET

Tiden går, og nu står vi igen foran et helt nyt og ubrugt år. Vi har her på HAVEFOLKET haft en del forandringer henover efteråret, og nytåret er ingen undtagelse. I 2016 lukker vi nemlig for alvor op for gæster og giver andre mulighed for at skrive med. 

REDAKTIONEN
I 2016 vil vi på skift give ordet videre til forskellige mennesker, der i deres daglige virke arbejder med haven. Det kan være i form af formgivning af haven, produktdesign, produktion, forhandling af haveprodukter, anlæg af haver eller noget helt sjette.

I første omgang vil vi opfordre havernes arkitekter til at skrive med
Er du havearkitekt eller landskabsarkitekt, så fat straks pennen (eller tastaturet), og skriv til os på info@havefolket.com. Vi vil nemlig meget gerne høre mere om dit virke som formgiver. Fx om hvilke elementer af erhvervet, der gør, at du brænder for at formgive haver. Du kan også vælge at portrættere en plante, der er noget særligt for dig og dine haveplaner, eller du kan skrive en reportage fra en af de haver, du har tegnet, eller måske fra en have, der har givet dig stor inspiration. Det kan også være anmeldelse af en helt særlig bog, som har betydning for dit arbejde som havearkitekt.

Hvis du vil skrive med, skal du være indstillet på at skrive minimum tre artikler. Herudover samler vi en indledende artikel, som vil være en præsentation af dig og din tegnestue. Denne artikel baseres på spørgsmål fra os. (Alt dette hører du mere om, når vi har lavet en aftale om artiklerne, men det bliver ikke administrativt besværligt. Vi hjælper med sparring på tekst og fotos samt læser korrektur.)

Glæd en havearkitekt!
Er du ikke selv arkitekt eller designer, men kender du til en, som du rigtig gerne vil læse artikler fra, så del endelig dette indlæg videre ved at sende det til den person, du tænker på. Dermed fortæller du også personen, at du beundrer dennes arbejde, og det kan da kun sprede glæde, uanset om han/hun har lyst til at skrive med eller ej - men det håber vi naturligvis, han/hun har.

Andre skribenter
Senere på året vil vi efterlyse skribenter fra andre grupper af havebranchen. Så hold øje med HAVEFOLKET.com, hvis du også gerne vil skrive med. Den eneste forudsætning er, at du kan formidle - både i tekst og fotos.


Hermed ønsker vi så alle et lykkebringende nytår og håber, vi ofte ses igen her på havefolket.com i 2016. Vi glæder os allerede.

De bedste hilsner,
Karina & Lone

6 kommentarer:

 1. Hej kære Redaktion,
  Tak for mange skønne artikler og flotte fotos i 2015. I ønskes et Godt Nytår allesammen.
  Dejligt Havefolket bliver ved. Kh Anne

  SvarSlet
 2. Kære alle - både læsere, havepanel og med-skribenter.

  Tak for et super hyggeligt år med HAVEFOLKET.
  Jeg glæder mig til at se, hvad 2016 bringer.

  Jeg håber udfordringen herover tør gribes af fagfolk - det kunne være så spændende at læse jeres syn på haverne anno 2016!

  Rigtig godt nytår til alle :-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår til alle i havefolket.
  Super ide med jeres nye skribenter, det bliver spændende at læse. Håber der er rigtig mange forskellige der vil "gribe hansken" øh tastaturet.
  mmange nytårshilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Godt nytår til jer alle - det bliver spændende at følge Havefolket og jeres nye planer i 2016🌠🍀😘

  SvarSlet
 5. Det bliver spændende! Rigtig glædeligt nytår til jer alle. KH Nina

  SvarSlet

ANNONCE