Med udgangen af januar siger vi farvel til Lene efter godt tre år på HAVEFOLKET. Tusind tak til en dejlig kollega for masser af gode timer.


TEKST: LONE & KARINA, FOTO: NICLAS JESSEN

Da vi i september 2012 var klar til udgivelse af det allerførste indlæg på havefolket.com, fik vi Lene om bord. Lene havde baggrund fra blandt andet forlaget Bonnier og virksomheden Isabella Smith, og hendes kompetencer passede godt ind. Siden har Lene være en skattet kollega med ugentlige indlæg om livet i sin have og med reportager fra skønne haver rundt om i verden, som Lene og hendes mand Søren har gæstet.

Fra starten af februar har Lene dog besluttet sig for 100% at hellige sig sin efterlønstid, og dermed siger vi farvel til Lene som ugentlig skribent her på HAVEFOLKET. Måske vi kan lokke hende til at skrive et gæsteindlæg til os i ny og næ – fx med en af hendes smukke buketter. Det må tiden vise!

Vi siger tusind tak til vores dejlige kollega for hyggelig deltagelse og glæder os over, at vi alle stadigvæk kan følge Lene og hendes romantiske have på bloggen baghavelågen.blogspot.com. Fredag i denne uge får du sidste indlæg fra Lenes hånd i denne omgang.

 

Siden 2012 har du set Lene som en del af redaktionen på HAVEFOLKET:
 
Lene Møntegaard er en udtalt æstetiker. Hun elsker at forene det rustikke og det romantiske uden at det bliver pussenusset. Countrylivet bliver udlevet i et dejligt fiskerhus syd for København, hvor drømmen er mange flere staudebede og et stengærde i haven. Lene gør det også selv (sammen med sin mand og venner) og finder det inspirerende selv at finde på smarte løsninger, der kan inspirere andre. Den store passion er stauder og så dyrker hun pil i haven, foruden køkkenhaven, som er ved at blive genoplivet.