fredag den 12. februar 2016

HEGN I DEN NATURLIGE HAVE

HAVENS ELEMENTER

Flere og flere sværger til den naturlige have. En have, der giver en følelse af frihed og luft under vingerne, og kreative indslag hører gerne til i samme genre.TEKST & FOTO: LONE

Pileflet er hyggeligt. For os, der ellers bruger det meste af tiden på et kontor, er det bare noget af det sundeste at komme ud og prøve kræfter med naturen. Dette er ikke nogen lektion i,  hvordan man laver et pilehegn, men inspiration til, hvordan man også kan gøre.Liv i et pilehegn kan man skabe ved at plante slyngplanter op ad hegnet. Herunder er det en klatrerose, der får lov at flette sig ind og ud mellem pilen.Herunder et andet eksempel på en smuk begrønning af pilehegnet.Men de grønne toppe på pilestolperne er nu ikke til at stå for. Det er lige lidt mere vildt.

Og så vidner hegnet her i den grad om de kræfter, som pilen er i besiddelse af. Hvis du selv har dyrket pil i haven, vil du vide, hvad jeg mener. Det er en meget sejlivet plante. Stik en kvist i jorden et sted, og du har en pileplante. Der skal ikke meget hokus-pokus til for at få dem til at vokse.


Du kan læse mere om pil her: "Dyrk pil", "Flet et nemt hegn af pil" og "Pilens helbredende virkning". 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE