onsdag den 3. februar 2016

KUNDEKLUB & BREVKASSE

KUNDEKLUBBEN                 

Er du medlem af HAVEFOLKETs gratis kundeklub, har du også direkte adgang til gratis haverådgivning. Et hold af eksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål.
REDAKTIONENFor nogle år siden etablerede vi HAVEFOLKETs kundeklub, og i kølvandet herpå fulgte den gratis haverådgivning. Mange har skrevet og fået hjælp. En stor del af emnerne er blevet bragt her på sitet, så andre også kunne få glæde af svaret.

Onsdag er brevkassedag
Det betyder, at du om onsdagen kan læse med, når en anden haveinteresseret får svar på sit havespørgsmål. Men hvad med dig selv? Har du mon en udfordring, som du går og grubler over? Det kan være planter, der mistrives, et træ, der skal beskæres, gode stauder, som du gerne vil have formeret, eller måske søger du en syren, der skal passe til noget helt særligt i haven?

Skriv til os på info@havefolket.com, så finder vi et svar til dig.

Nyhedsbrevene
Når du er del af kundeklubben, modtager du også HAVEFOLKETs nyhedsbreve, der udkommer ca. en gang om måneden. Nogen gange sjældnere - sjældent oftere.

Vi skriver, når vi har noget på hjerte. Når der er noget, vi gerne vil dele med klubben, eller hvis vi synes, at vi trænger til lige at sende alle jer, der har valgt at være med i klubben, en helt særlig hilsen.

Brevet kommer ikke på bestemte datoer eller dage - det kommer fx, når vi har taget en ny beslutning i forhold til HAVEFOLKETs virke, eller hvis vi har et særligt godt tilbud til klubben.

Er du medlem, og har du ønsker til klubben, så skriv til os. Måske kan vi opfylde netop dit haveønske. Er du ikke allerede medlem, så meld dig endelig til her.
Vil du læse brevkassespørgsmål og -svar, kan du finde dem alle her. Du kan også læse mere om HAVEFOLKETs havepanel og de eksperter, der står klar til at svare på dine spørgsmål lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE