onsdag den 6. april 2016

UD I DET BLÅ

SHOPPING

Alle havemøbler behøver ikke at være sorte, hvide eller stå i naturtræ. Den blå farve kan nemlig være så fin i haven i kombination med alt det grønne, og særligt i den klassiske have er det flot med farver på havemøblerne.



TEKST & FOTO: LONE




Vi har været på besøg hos Burford i UK, og de havde hyggelige bud til den blå havespisestue.


De første fotos her viser en lys blå farve, som nærmest fremstår som en blå irret overflade.

Møblerne her er lækre romantiske jernmøbler. Hvis du ikke kan finde dem i butikker herhjemme, så har internettet jo netop skabt muligheden for, at man let kan bestille i udlandet. Du kan fx tjekke Burford Garden Company's hjemmeside og få inspiration til anderledes havemøbler.

Er de svungne detaljer for meget for din smag, så se disse mere enkle møbler.

Denne blå farve er lidt sværere at bruge i haven, men til stramt styret havedesign uden for mange farver på paletten, kan de være netop det, der giver rummet ekstra liv.

Hvilken farve har dine havemøbler mon?

6 kommentarer:

 1. Uhh... den der svungne gyngestol, burde stå i mit drivhus!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - selvom jeg er til det minimalistiske, så er jeg altså også ret vild med den. Så lækker :-)

   Slet
 2. Flot farve - det er i min yndlingsnuance. Mine havemøbler er hhv. sorte og teak. Jeg har i en del år ønsket mig en simpel jernbænk i mintgrøn som jeg har set i haveselskabets have på Frederiksberg til "Mit hjem er mit slot", menøhh.. det har aldrig lige været tiden at bruge penge på den.

  SvarSlet
 3. Vores er mørkgrønne, dog er lærketræ sættet naturfarvet. Det passer osse bedst til haven, men var havestilen mere stram, så ville det være en flot farve den blå, eller er det en mint?
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Ja det er en fin farve til haven. Jeg har en enkelt blå havestol, som sidste år stod ved krydderurtebedet, og det så fantastisk ud, så det er en god farve. Jeg har havemøbler i mange farver, da haven er stor, et sæt gamle røde havemøbler er virkelig flot, og giver noget ganske særligt til et haverum. Ligesom de gule havestole er fantastiske om foråret og efteråret. Tak for linket, det vil jeg da lige udforske.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 5. Jeg har faktisk lyseblå skalstole omkring et hvidt ovalt bord. Folk syntes, det var vældigt "kækt", men jeg havde nået et punkt, hvor jeg VILLE have noget andet end sorte eller hvide sæt fra havecentret.

  SvarSlet

ANNONCE