onsdag den 8. juni 2016

HAVEFOLKET PÅ INSTAGRAM

INSTAGRAM

Som du måske ved, så kan du også finde HAVEFOLKET på Instagram. Vi er blevet ret begejstrede for det medie som supplement til sitet her. Er du på Instagram, så følg os endelig - så følger vi selvfølgelig også dig!TEKST: REDAKTIONEN HAVEFOLKET
Vi har ikke været på Instagram så frygtelig længe, men vi opdagede på et tidspunkt, at mediet kan noget andet end sitet her. Derfor valgte vi at supplere med en instagramkonto. Vi hedder selvfølgelig bare @havefolket, så det er let at finde os. Man kan sagtens kigge med på Instagram, selvom man ikke selv har en konto, men det er helt gratis at oprette en, og hvis man gør den "privat", kan kun dem, man giver lov, kigge med. Det kunne måske være en model for dig, der gerne vil kommentere og 'like' andres fotos på Instagram, men ikke selv har lyst til at være aktiv med billeder. Er du allerede bruger på Instagram og følger os, så skriv endelig til os på et af vores fotos, så vi kan finde frem til din profil og også følge dig. Det er så hyggeligt at kunne se vore læseres haver.

Vi er også selv at finde på Instagram med lidt fra vores private haver. Du finder os under @karina_haverummet og @havedagbogen. Her gælder det samme: Følg os, og læg en kommentar om, at I er der. Så følger vi selvfølgelig også jer via denne kanal.Vi har bemærket, at der er mere synlig aktivitet på Instagram, og det er super hyggeligt med kommentarerne. Her på sitet kan der nogle gange godt virke lidt stille - men du kan være sikker på, at når du læser med, så sidder mange andre havefolk og gør præcis det samme. Vi kan fx se, at der i går var ca. 15.000 sidevisninger her på sitet, og det glæder os, at også mange af sitets sider er godt i brug. Fx er LÆS MERE og MAGASINER samt GÅ I HAVEN og DIT HAVEMAGASIN flittigt besøgt.

Ses vi så også på Instagram? Hvis du dukker op og ser med på vores profil, så giv dig gerne til kende, så vi også kan finde dig.

Hvis du har et foto, som du gerne vil dele med HAVEFOLKETs læsere, så mærk dit foto med #havefolket. På denne måde kan andre finde dine fotos ved at søge på #havefolket. Vi vil ligeledes jævnligt søge mellem billeder, der har fået #havefolket som hashtag, og lægge udvalgte billeder på vores profil og dermed lede andre læsere i din retning. 

6 kommentarer:

 1. Kære Havefolket
  Det er beundringsværdigt, at I er så aktive og bruger så meget tid og energi på at formidle jeres fotos ud til omverden. Jeg synes også instagram er meget besnærende, ligesom haveblogs, facebooksider, hjemmesider med havestof, twitter...etc. Hvor i al verden får I al den tid fra, til at kunne være så aktive? :-).
  Selv holder jeg mig tilbage for at oprette en profil på Instagram, kort og godt fordi jeg ikke har tid til at svare og kommentere. Det har de fleste sikkert også bemærket er problemet på min egen blog!? - Jeg har nemlig rigeligt at gøre med at passe mit arbejde, svare på mails i min indbakke og sms´e til de nærmeste. Og så er jeg ret langsom. I virkeligheden har jeg slet ikke tid til at være social på de sociale medier, så jeg må blankt erkende at jeg hører til det folkefærd der kryber udenom og er asocial.
  Et spørgsmål har jeg dog, og som jeg håber nogen kan svare på:
  Hvad er det man opnår, rent fagligt, ved at beskæftige sig med instagram?

  have a nice day
  Kjeld

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Keld, det her vil jeg også svare på.
   Aner ikke (og spørg mig ikke) hvordan jeg lige er faldet over denne artikel og dit spørgsmål - Eller jo: Jeg sad og ryddede op i min mailboks og faldt over din kommentar. Ganske som hvis man skal pakke dahlia ind i gamle aviser og kommer til at rive siden ud, fordi man lige skal læse den.

   Jeg hverken beflitter eller skriver ikke længere på HAVEFOLKET, som du måske har opdaget. Alligevel synes jeg, jeg har en kommentar at knytte an til "det der Instagram og dets faglige indhold.

   Jeg er faktisk enig med dig: Der er ikke ret meget fagligt indhold på IG. Men der er som Karina anfører meget inspiration. Kurser og efteruddannelswe deltager jeg (og nok heller ikke ret mange andre i haveverdenen) i. Derfor kan inspiration være glimrende.

   Men det aller- ALLE- væsentligste element i Instagram er NETVORKING. At være synlig. At "deltage i samtalen" - den lokale (i haveverdenen) og den globale - haveelskere (og potentielle kunder/samarbejdspartnere).

   Så enkelt er det. "Don´t tell it. Show it". Et billede, der siger mere end tusinde ord og så en llinje eller tre om hvad det er, du tænker, hvad der er vanskeligt, eller som er smukt.

   Og så en hulens masse "ditto" a la "likes", hjerter og kommentarer hos dem, der kunne være forretningsmæssigt interessante. Eller som vil kunne tænkes at give én omtale. eller som man bare godt kan lide, fordi de har et "øje", som ser og betages af nogen lunde det samme som én selv.

   SYnes faktisk det kunne være ret så cool og yderst spændende at kunne følge medi nogle af alle dine aktiviteter sammen med dine kunder. Dét - DET - kunne måske bibringe "branchen" / haveverdenen en smule mere faglighed!

   <3

   Marianne

   Slet
 2. Om man opnår noget specielt fagligt ved Instagram vil jeg nok ikke påstå Kjeld. Det skal nok nærmere betragtes som et inspirations-medie hvor det er billederne der har størst at sige.
  Hvordan vi får tid? Ja det er et godt spørgsmål. Faktisk så har vi ikke så meget af den da vi jo alle, ligesom du, også er optaget af andet arbejde. Alligevel lykkedes det os at få flettet det hele sammen - engang imellem måske endda til vores egen overraskelse - og jeg tror at det skyldes at vi simpelthen ikke kan lade være :-)

  God dag til dig også Kjeld - og god arbejdslyst!

  SvarSlet
 3. Jeg er så glad for at dere ikke kan la være. Og tusen takk til Kjeld Slott som ikke la være sin blogg. Anne

  SvarSlet
 4. Jeg bliver så nervøs når nogen sir` de er gået på instagram, for mon så de nedprioterer bloggen??? Manglende tid og osse manglende computerinteresse-viden gør at jeg nok aldrig vil bruge alle de ekstra sider nettet udbyder.. Kjeld Slott har så evig ret i det er en tidstyv. Hvis man ikke er standhaftig, altså.
  Så be`om , vil I ikke nok forsætte Havefolkets blog med de skønne og spændende artikler I altid har lavet..osse selvom der ikke altid er kommentarer hver dag???
  nervøse hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Gunvor altså! Havde helt glemt at svare her.
   Du skal slet ikke være nervøs. Vi fortsætter så længe at der er liv her på siden og så længe det kan lade sig gøre :-)

   Slet

ANNONCE