fredag den 22. juli 2016

UH, DET ER EN FLOT DIMS

HAVEGREJ

Det lyder nok nørdet og en smule tosset, men måske kender du det. Når små ting og detaljer, der egentlig er ret ubetydelige, bare gør én glad, fordi de er godt designet eller af et lækkert materiale - og især hvis de er begge.

TEKST & FOTO: KARINA


For nogle år siden fandt jeg efter en længere tids søgning den helt rigtige vandslange. Den har dog ikke været i brug før i år, hvilket skyldes, at jeg ikke ville have plastic-samlinger på den. Nu ved jeg ikke, om der er noget, der er gået min næse forbi, men de samlinger, jeg har set på markedet, har i hvert fald ikke været noget at råbe hurra for. Jeg har ikke noget imod plastic, men hvorfor i alverden skal alt vandingstilbehør have de farver, det har? Kunne det ikke bare være sort?

Jeg har aldrig fundet sorte samlinger til vandslanger, men det har heller ikke betydet noget, da jeg i lang tid allerede har vidst, hvilke samlinger jeg ville have.

I år har jeg endelig fået købt dem, og da jeg pakkede dem ud, var jeg lige så glad som en anden ville være for et smukt smykke. Mit smykke er af messing og har den dér helt rigtige vægt, så man bare kan mærke, at det er kram.

Da de var pakket ud, var det lige før, at jeg ikke kunne nænne at sætte dem på vandslangen, da de var så flotte og sagtens kunne blive liggende og pynte på spisebordet.


Faktisk var det lidt den samme historie, da vi sidste år modtog vores nye havetegl. Her måtte jeg også have en enkelt liggende, så jeg kunne studere den og nyde den.

Ja, jeg sagde jo, at det ville blive lidt nørdet, men er det ikke bare nogle flotte dimser?

Jeg bliver helt glad indeni over at se på dem, men sådan har vi vel alle vores små særheder. Har du det mon på samme måde med ét eller andet?

5 kommentarer:

 1. Årh, vil du ikke fortælle hvor man kan få en grå eller sort slange... En del pænere end orange og glad grøn!!! Hilsner

  SvarSlet
 2. Åhhh vil også gerne vide hvor du har købt den - både slange og koblinger :-)

  SvarSlet
 3. Hej Horta og Birgitte
  Det vil jeg da :-)
  Slange og koblinger er hhv. af mærkerne Claber og kärcher.

  SvarSlet
 4. Det er da vildt flot!
  Jeg har de sidste par år haft en af de hersens udvideligt vandslanger i sort. Da den er gået i stykker vil jeg have en ny da den er praktisk i drivhuset. Men jeg kan ikke finde den i sort igen, kun i skrigende blå, grøn eller gul.
  Og de øvrige i haven er grimme, men heldigvis falmer de lidt med tiden...
  Din lækre sag er nok i den dyre ende af slagsen, men hvis jeg nu springer lidt plantekøb over? (Skrev jeg det? 👏🏼🙃 jeg har vist fået ☀️-stik)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe
   Ja Tina, det med plantekøb er også altid det jeg sammenligner andre køb med. Jeg vil nu ikke sige at selve slangen var dyr og egentligt heller ikke samlingerne, når man tænker på kvaliteten.
   Nu har jeg jo ikke haft dem over flere år, men jeg syntes at de virker som noget kram der vil holde i lang tid.

   Slet

ANNONCE