mandag den 11. juli 2016

VI ER I HAVEN

BØRN I HAVEN

Det er ferietid, og måske sidder du og læser med på din laptop eller tablet i en solseng under sydens sol. Måske holder du ligesom os bare en fridag derhjemme.

TEKST & FOTO: REDAKTIONEN 


Her på redaktioen er vi "gået i haven". Det betyder ikke, at du skal snydes for lidt godt i dag, for vi har nemlig fundet et par artikler frem fra arkivet, i dag artikler fra de fristende hylder i børnehøjde. Vi skal blandt andet kigge på to legehuse i forskellige stilarter, og så dykker vi også ned i en omgang lækker shopping til de mindste. Kaniner har vi også på dagens program, og når vi har gumlet lidt i kaninburet, kridter vi løbeskoene og leger tagfat efterfulgt af en omgang mudderkagebagning og vandpyttedans iført gummirøjsere, bare ben og Anders And-plaster på knæet.
Læs med, og bliv inspireret til leg og skønne sager til junior.


PLAYHOUSE
Inspireret af besøg i Danmark har spanske David Lamolla med danske rødder grundlagt en virksomhed, der tilbyder legehuse i moderne arkitektur.HAR I KANIN?
Mon ikke alle med små børn har været stillet over for det inderlige ønske om at få en kanin. Og de er da også nuttede. Men hvordan lykkes man med at have kanin? Vi efterspørger i dag gode råd fra læserne.
LAD SANSERNE FÅ FRIT LØB
Vi elsker vores børn, og vi vil gerne passe på dem. Men nogle gange passer vi så meget på dem, at vi uforvarende kommer til at begrænse dem i deres udfoldelse - og det er faktisk ikke ret godt for dem. Her kommer forslag til en hel masse sanselig og også gerne vild leg i haven.

GAIAS HUS
Når man sætter en kreativ mor til at indrette legehuset, bliver der tænkt på sjove detaljer. Kig med, og bliv måske inspireret til jeres eget bØrnEhjøRnE.KOM UD OG LEG
Det er ikke altid nemt at finde lækkert udendørs legetøj til de mindste, så nu har vi sat os selv på sagen. Se med her, for vi har fundet ti af den fine slags.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE