torsdag den 28. juli 2016

VI ER I HAVEN

TERRASSEN

Sommerferien er for de fleste nok ved at lakke mod enden, og hvor afslapning de seneste par uger har været et fuldtidsjob, slappes der i stedet af efter fyraften og i weekenderne. 

TEKST & FOTO: REDAKTIONEN


Det samme gælder her på redaktionen, for stille og roligt vender vi også tilbage fra ferien. Det har indtil nu været en dejlig ferie men det der med at vende tilbage til haven kan til tider være en skuffende oplevelse, hvis man ikke har haft hjælp til vanding, mens man har været væk. Det kan lige såvel være, at man vender tilbage til haven og til terrassen, ser det hele med nye øjne og får lyst til at lave lidt om hist og pist. Ofte er terrassen et område, der rokeres rundt på. Møbler trænger måske til at blive udskiftet, og krukkevækster, der ikke ser ud, som da man forlod dem, skal reddes, hvis de kan - eller udskiftes med noget andet? Hører du til én af dem, der står og kigger lidt mismodigt ud på terrassen, så fat mod, for vi har nemlig samlet nogle af vores bedste terrasseinspirationer lige her. Så læs med, også selv om du måske ikke vidste, at du manglede dem.


I DET NYE KVARTER
Det kan være svært at få læ på terrassen, når kvarteret er nyt, og området kort forinden var en brakmark. Vi har været på besøg hos en ung familie med hang til at spise ude - også på sene sommeraftener.
EN FAMILIETERRASSE
Området var trængt, og der var ikke plads til mange armbevægelser. Se hvordan vores lille terrasse bliver forvandlet til et familievenligt uderum.

VELTKAMP GARDENS - I BYEN
Vi tager jer med indenfor i en have fra Veltkamp Gardens i Holland. Denne gang i en rolig have midt i byen.TERRASSEN BLEV STRAMMET OP
Den trætte gamle terrasse kom på tegnebrættet og blev til tre små haverum i klassiske og enkle materialer.


MORGENTERRASSE I HVIDT
Tag med på besøg på min morgenterrasse. Der er bestemt ikke megen raketvidenskab i designet, men alligevel er der måske en idé eller to at tage med herfra.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE