fredag den 26. august 2016

GRØN FESTIVAL I ØKOLOGIENS HAVE

MARKEDER

I disse uger afholdes der en del markeder og høstfester rundt omkring i landet. Fx kan du i den kommende weekend tage til grøn festival i Økologiens Have.

INTRO: REDAKTIONEN
TEKST & FOTO: ØKOLOGIENS HAVE

Grøn Festival i Økologiens Have
I samarbejde med forskellige grønne foreninger holder Økologiens Have Grøn Festival igen i år. Der er ca. 40 forskellige udstillere og salgsboder med grønne og miljøvenlige produkter, og der er debattelt med forskellige oplægsholdere. Der er også kulturindslag og aktiviteter for børn.


Programmet indeholder bl.a:
  • Musik og kultur: oplev fx billedskolen for børn, duoen Ramt og Cowboys.
  • Debatteltet: her kan du bl.a høre Lone Landmand, om Frøsamlerne, om bæredygtige byggematerialer og om miljøvenlig påklædning.
  • Rundvisninger: i urtehaven, ved bierne og ved hønsene.
  • Andet: hør om Kogræsserforeningen, om Fælleshaverne, besøg dyrene og få en trækketur, besøg bålet og lav et snobrød, smag på godbidder af havens råvarer lavet af en mesterkok.
Du kan se det fulde program med tidspunkter på havens hjemmeside: www.okologienshave.dk.

Der er café i væksthuset og stader med mad, hvor du kan få stillet din sult og tørst, og der er en stor parkeringsplads med gratis parkering.


INFO
GRØN FESTIVAL
Tidspunkt: Søndag d. 28. august 2016, kl. 10 – 16
Sted: Økologiens Have, Rørthvej 132, Odder
Entré: 50 kr. for voksne, 10 kr. for børn


Kender du til et godt marked eller en hyggelig høstfest, der afholdes her i efteråret og er åben for alle, så skriv endelig om det i kommentarerne herunder. Arrangementet skal være interessant for have- og/eller madglade og være noget, som du gerne vil anbefale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE