søndag den 30. oktober 2016

INSPIRATION TIL DE KOLDE MÅNEDER

OM MAGASINET

Det er blevet koldt og absolut ikke have-nyde-vejr. Du ved det, og vi ved det, så lad os bare sige det, som det er: Vinteren banker på døren. Kong Frost har kridtet sneskoene og er på vej, hvilket betyder, at vi må gå indendøre og finde på et eller andet, inden næste havesæson sætter ind. 


TEKST & FOTO: REDAKTIONEN Det er der heldigvis råd for, for hvis du ikke allerede har læst Havefolkets online julemagasin fra sidste år, har du stadig denne mulighed. Og det er ikke kun julemagasinet, du kan læse eller genlæse, for på siden MAGASINER kan du faktisk bladre i flere af vores ældre magasin-udgivelser.

Måske går du og planlægger nogle ændringer i haven næste år og mangler lidt inspiration, måske planlægger du en rejse og leder efter idéer til skønne havebesøg, eller måske er du bare, ligesom mange af os, så småt begyndt at komme i jule-mode. Uanset hvad, er der masser af dejligt havestof, ligesom der i alle magasiner altid gemmer sig et par gode opskrifter, små nyttige haveråd samt idéer til dekorationer og shopping.

Vi på redaktionen smutter af og til forbi siden MAGASINER, og vi håber, du vil gøre det samme. Klik her, læn dig tilbage i stolen, og nyd en lille pause i selskab med spændende artikler og smukke billeder.

Klik på magasinforsiden til højre for at komme direkte til julemagasinet fra 2015.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE