torsdag den 17. november 2016

HAVEMØBLER HOS ROSEMARY

HAVEMØBLER 

At vælge havemøbler kan være en svær proces. Der er så mange forskellige at vælge mellem, og det, som man synes er fint, er måske knap så behagelig at sidde i. En anden ting der kan være ret afgørende for, om møblerne holder i haven i mange år, er, at de passer til stilen i hus og have. 

TEKST & FOTO: LONE

I dag tager vi dig med på et lille besøg i haven ved Barnsley House, der er skabt af Rosemary Verey. Denne have er åbent for besøg, hvis man gæster stedets hyggelige restaurant eller hotel. Hvis man på dage med godt vejr kan sidde ude og få sin afternoon tea, så slår man sig ned i disse ultrabehagelige rattanmøbler. Stolene er valgt i en farve, der passer fint til de gamle patinerede sandstensmure, og de bløde former taler fint sammen med alt det formklippede.


Her er det lykkedes at finde møbler, der både er praktiske, passer til husets stil og er dejligt behagelige at slå sig ned i.


Udsigten fra opholdspladsen fejler absolut heller ikke noget, for her kan man på tæt hold nyde den hyggelige have.

Havens møbler er fra Freeline.

Nu, hvor vi alligevel er her, så kigger vi altså også lige indenfor. Borddækningen er selvfølgelig inspireret af havedamens fornavn. Ret enkelt, men rigtig fint.

4 kommentarer:

 1. Meget smukt og fint afstemt.Der er mange steder jeg kunne fristes til at besøge,-også dette,men jeg er svær "at drive hjemmefra".
  Derfor er det godt med indlæg som dette,nettet som helhed,havebøger m.m.

  SvarSlet
 2. Åh, der er nu ikke noget som en klassisk, engelsk have! Og, ja, de møbler er pæne og ser også behagelige ud. Vi har en masse smukke træmøbler som man får ondt i ryggen og rumpen af at sidde i, så måske vi skal begynde at spare sammen til nogle som dem I viser her ...
  Tak for dejlige sommerbilleder :-)
  Hilsner fra Nana

  SvarSlet
 3. Smukt sted og de rigtige møbler. Det er ikke så ofte man finde både magelige og smukke møbler,, jo nok hvis man har en mindre formue. Vores er mørke plast, ikke kønne, men man sidder godt og de er til at betale. Så et kompromis.
  Det er lige før man allerede længtes efter sommeren når man ser billederne. At kunne sidde ude igen......
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Dejligt gensyn med Barnsley House, det er virkelig så fint med de møbler der.

  SvarSlet

ANNONCE