søndag den 11. december 2016

VIND JULENS FAKKEL

JULEKALENDER GIVEAWAY

I dag har vi igen en lækker præmie på højkant her på HAVEFOLKET. Denne gang er det den lækre blommefarvede fakkel fra Living By Heart sponsoreret af Kaas Outdoor Living, som du kan blive den heldige vinder af. 

TEKST & FOTO: HAVEFOLKET

 De skønne udendørslys fra Living By Heart har en brændetid på op til 90 timer. De er smukke på terrassen i de lune sommeraftener og flotte på trappen, uanset om det er sommer eller vinter. Lysets farve, blomme, signalerer et nordisk, stilrent design, og lyset måler 15 cm i højden, har en robust væge og er derfor udelukkende til udendørs brug.
Vil du gerne have chancen for at vinde den lækre fakkel, så se her, hvad du skal gøre.

HVORDAN DELTAGER JEG?
For at være med i lodtrækningen, skal du gøre et af to:

1. Like posten på Facebook og følge HAVEFOLKET på Facebook. (Du kan læse mere om dette på HAVEFOLKETs facebook i dag)

eller

2. Poste billedet her til højre på din instagram-profil og skriv disse tags i kommentarfeltet under din tekst: @KaasOutdoorliving @havefolket #havefolketsjulekalender2016 samt følge HAVEFOLKET på Instagram. (Du kan læse mere om dette på HAVEFOLKETs instagram i dag)

På både Instagram eller Facebook må du selvfølgelig meget gerne hjælpe os med at sprede budskabet om den fine giveaway ved at tagge haveinteresserede venner.

Slut endelig af med at skrive i kommentaren på Facebook eller Instagram (afhængigt af hvor du har deltaget), at du er med.

FÅ FLERE LODDER I PULJEN
Du kan vælge at deltage både på Facebook og Instagram og dermed få to lodder i puljen.
Skriver du også en kommentar herunder med info om, hvor du har postet, får du et ekstra lod - blot husk at skrive navnet på din profil fra Instagram/Facebook, så vi kan finde dig, hvis du vinder.

DER LUKKES FOR DELTAGELSE I MORGEN AFTEN
Konkurrencen lukker for deltagelse i morgen aften den 12/12 kl. 22. For at deltage skal du derfor have skrevet dig på og delt inden dette tidspunkt.

VINDEREN FÅR BESKED
...ved, at vi skriver navnet på den heldige her på indlægget, og vi poster ligeledes navnet på den heldige på Instagram og Facebook. Har du vundet, skal du straks sende os din adresse på info@havefolket.com. (Hører vi ikke fra dig indenfor tre dage, trækker vi en ny vinder.)

Held & lykke til alle, der deltager.


Vinderen er...

Tillykke til Susanne Petersen (https://www.facebook.com/susanne.petersen.3990?fref=ufi&rc=p), der har deltaget via Facebook.

Kære Susanne.
Du bedes sende os en direkte besked med din adresse, mail og telefonnummer.
Igen - stort tillykke!

1 kommentar:

  1. Så fin giveaway 👏🏻 Snupper gerne et ekstra lod og krydser fingre 🍀 Deltager på IG med profilen @langhavemann

    SvarSlet

ANNONCE