fredag den 2. december 2016

BYD VELKOMMEN MED STIL

SHOPPING

Her i juletiden er vi mange, der elsker at gøre noget særligt ud af ankomsten ved hoveddøren, men hvorfor ikke gøre ankomsten lækker hele året rundt? 

TEKST: KARINA 
FOTO: VENLIGST UDLÅNT AF PRODUCENTER


Faktisk behøver det jo slet ikke at være så svært at gøre området omkring hoveddøren lidt mere indbydende og attraktiv. En simpel udskiftning af dørmåtten kan forbedre ankomsten, og krydrer du det med et par, eller blot en enkelt lækker lanterne, kan du nemt nå til måls. Har du lyst til en yderligere opdatering, er et par lækkert tilplantede krukker også en god løsning, eller hvad med postkassen eller husnummeret, kunne de ikke også trænge til en tur? Er din hoveddør lidt trist, kommer der her et par rigtig fine forslag, der kan upgrade din hoveddør, så du kan byde velkommen med stil.
Hvis vi starter med husnumre og navneskilte til hegnet, døren, muren eller postkassen, har firmaet Designletters flotte eksemplarer i deres kollektion. Stilen er enkel og grafisk - og så er både bogstaver og tal designet af ingen ringere end Arne Jacobsen. Herefter kommer turen til de flotte olielamper fra Menu. Den spinkle wirebase, som holder olielampen, gør udtrykket let og elegant, og lamperne fås i tre forskellige størrelser. Står dørklokken også for tur, er Jacob Jensens tidsløse model ikke til at komme udenom. Den trådløse dørklokke har en rækkevidde på 150 m og fem indbyggede ringesignaler at vælge imellem.

Når du kigger på din dørmåtte, tænker du måske, at den har set bedre dage - og kunne den ikke også godt være lidt mere interessant? Har du brug for lidt nyt, som ikke må larme alt for meget, har Skriver Collection fine eksemplarer at vælge imellem. Den på billedet går under navnet Trendmat Deluxe Art Grey.

Til sidst og ikke mindst kommer krukkerne. I stil med de øvrige fund er her to moderne eksempler fra Ferm Living. De findes i flere størrelser. Her i juletiden vil det da i øvrigt se rasende flot ud med et fint lille cedertræ i den høje og en enkelt mosbeplantning i den lave - ja mulighederne er mange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE