torsdag den 1. december 2016

DECEMBER HOS HAVEFOLKET

DECEMBER

Kære læser. I dag skriver vi endelig den 1. december og det har vi her på redaktionen bag HAVEFOLKET glædet os rigtig meget til. Vi har nemlig sammensat en havejulekalender til dig med en del dejlige havegaver og lækker juleinspiration fra nær og fjern.


REDAKTIONEN HAVEFOLKET
Vi har gennem de sidste par måneder samlet godter sammen til at gøre netop din december en lille smule hyggeligere. Hver dag kan du kigge ind til os og læse lidt om havejulerier, dekorationer, få en opskrift eller deltage i lodtrækning om en dejlige gave fra en af vores mange sponsorer. Vi får også besøg af et par dejlige svenske havedamer, der viser lidt fra deres haver. En jul helt uden shopping findes vist ikke, og vi vil gerne give dig ideer til ønskesedlen eller til julegaver. Vi ser på borddækning, havens velkomst og meget mere. Vi håber, at du har lyst til at jule med os, og hvis du vil glæde vores julehjerter, så læg en lille kommentar til os, når du læser med. Det er så hyggeligt!

Kig ind hver dag, og følg med. Hyggen venter forude.

Rigtig dejlig december til dig og dine nære.

Kærlige julehilsner,
Karina, Henrik & Lone


9 kommentarer:

 1. Det vil jeg glæde mig til :)

  SvarSlet
 2. Hvor er i gode på redaktionen, jeg vil glæde mig til at følge med.
  Rigtig glædelig december.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Tak og i lige måde til jer, jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 4. I kan tro, jeg glæder mig.
  Rigtig god december til jer fra Havefolket!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 5. Glæder mig. I har altid sådan nogen gode ideer og fif.
  decemberhilsner Gunvor

  SvarSlet
 6. Dejligt det vil jeg glæde mig til 🎄

  SvarSlet

ANNONCE