lørdag den 24. december 2016

GLÆDELIG JUL

GLÆDELIG JUL

Så blev det den 24. december. Inden længe sænker julefreden sig over de små hjem rundt om i landet - eller måske er det nu, at der indledes en hektisk slutspurt for at få den hyggelige juleaften i hus? 

TEKST & FOTO: HAVEFOLKETVi håber, du har hygget dig med vores julekalender her i december måned. Det har været vores måde at give dig en lille, daglig gave på, her mens det er blevet mørkere og mørkere, og vores haver har stået lidt på standby. Undervejs har vi forsøgt at vise, at der er liv derude endnu, og at haven også på denne tid af året kan nydes og give glæde. Om ikke andet, så kan man krybe under det lune tæppe og drømme, at der måske ligger en lækker ting til haven og venter under træet. Du har vel husket at vise vores tips til shopping til dem, du holder af? Så de har kunnet blive inspireret. Måske er du selv den glade giver.

Gaver er der i hvert fald på vej til de heldige vindere af decembers konkurrencer. Tillykke til jer - vi ved, I bliver glade for de lækre præmier.


Her fra HAVEFOLKET vil vi ønske dig og alle andre læsere en rigtig god juleaften, og vi glæder os til se dig igen her på bloggen, på Facebook og på Instagram, når julemaden er fortæret, og gaverne pakket ud. For nu går vi mod lysere tider, og haverne kalder snart på os igen. 

Glædelig jul.

2 kommentarer:

  1. En glædelig jul til jer seje folk på redaktionen og til alle havefolk i det hele taget. Tak for skriverier, tips og finurligheder i årets løb.
    Mange julehilsner gunvor

    SvarSlet
  2. Glædelig jul til jer alle på redaktionen. Håber I har nydt den. Tak for alle de fine artikler, nyttige tips og ideer vi er blevet præsenteret for i året der er gået.

    SvarSlet

ANNONCE