tirsdag den 6. december 2016

VIND HAVEKALENDEREN 'MIT HAVEÅR'

GIVEAWAY

I dag kan tre heldige læsere vinde en af de nye fine havekalendere fra Turbine Forlaget. Det er en helt ny slags havekalender med plastiklommer, faneblade og masser af noteringsmuligheder. En super fin kalender, som nemt kan blive dit yndlingshaveredskab i 2017. Kalenderen er lavet af Turbine i samarbejde med Haveselskabet.

TEKST & FOTO: HAVEFOLKET
Dette efterår er der kommet en rigtig funktionel havekalender til havefolket. Kalenderen er med praktiske faneblade, med plastiklommer til planteskilte og masser af noteringsmuligheder - vi er ret vilde med den! Derfor har vi i samarbejde med Turbine besluttet os for at udlodde kalenderen til tre heldige læsere. Læs herunder, hvordan du deltager. Det kræver nemlig ikke, at du gætter med eller har særlige talenter. Du skal blot hjælpe med at dele budskabet om dagens give-away til andre interesserede havefolk, der kunne bruge lidt juleforkælelse.

HVORDAN DELTAGER JEG?
For at være med i lodtrækningen, skal du gøre et af to: 

1. Like posten på Facebook og følge HAVEFOLKET på Facebook. (Du kan læse mere om dette på HAVEFOLKETs facebook i dag)

eller 

2. Poste billedet her til højre på din instagram-profil og skriv disse tags i kommentarfeltet under din tekst: @turbine_forlaget @havefolket #havefolketsjulekalender2016 samt følge HAVEFOLKET på Instagram.

På posterne - på Instagram eller Facebook - må du meget gerne hjælpe os med at sprede budskabet, ved at tagge haveinteresserede venner.

Slut endelig af med at skrive i kommentaren herunder eller på HAVEFOLKETs Facebook eller Instagram, at du er med, og hvor du har postet lodtrækningen - Facebook eller Instagram. (Skriver du dig op herunder, så husk at skrive navnet på din profil i kommentarfeltet, så vi kan finde dig, hvis du vinder.)

DER LUKKES FOR DELTAGELSE I MORGEN AFTEN
Konkurrencen lukker for deltagelse i morgen aften den 7/12 kl. 22. For at deltage skal du derfor have skrevet dig på og delt inden dette tidspunkt. 

VINDEREN FÅR BESKED
...ved, at vi skriver navnet på den heldige her på indlægget, og vi poster ligeledes navnet på den heldige på Instagram og Facebook. Har du vundet, skal du straks sende os din adresse på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig indenfor tre dage, trækker vi en ny vinder.

Held & lykke til alle, der deltager. 

--------------------------------


Vinderne er...
Tillykke til Lene Pleth (https://www.facebook.com/profile.php?id=100005056549295&fref=ts) og Barbara Ingholt (https://www.facebook.com/barbara.ingholt?fref=ts), der begge har deltaget via Facebook.

Kære Lene og Babara - I bedes begge sende os en direkte besked med jeres adresse, mail og telefonnummer samt valg af pakke. Se evt på alle tre pakker hos@Urban_garden_company, før I bestemmer jer.

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Super :)
   Husk lige at skrive dit facebooknavn her også.

   Dejlig dag til dig!

   Slet
 2. ØV, jeg er ikke på nogen af delene. Surt.

  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv øv, Gunvor. Lover der kommer lodtrækninger igen i det nye år for jer uden FB eller IG :-)

   Slet
 3. Den ser fantastisk ud, den kalender, jeg deler gerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og på FB hedder jeg Ulla Mullis...

   Slet
  2. Dejligt at have dig med, Ulla :)

   Slet
 4. Jeg har liket på FB og følger jer på FB, så deltager jeg vidst også, hvis jeg har forstået det korrekt :-)

  SvarSlet
 5. Deltager via Facebook. Hedder Miatilda Andersen.

  SvarSlet

ANNONCE