tirsdag den 13. december 2016

VIND CLAUS DALBYS 'BLOMSTER ÅRET RUNDT'

GIVEAWAY

I dag har du muligheden for at vinde det nyeste bogprojekt fra Claus Dalby, 'Blomster, året rundt', der indeholder en fantastisk samling af buketter, kranse og andre skønne blomsterdekorationer - det er lige til at få grønne fingre af.

TEKST & FOTO: HAVEFOLKETHVORDAN DELTAGER JEG?
For at være med i lodtrækningen skal du gøre et af to:

1. Like posten på Facebook og følge HAVEFOLKET på Facebook. Du kan læse mere om dette på HAVEFOLKETs facebook i dag.

eller

2. Like billedet her til højre på instagram og følge HAVEFOLKET på Instagram. Du kan læse mere om dette på HAVEFOLKETs instagram i dag.

På både Instagram og Facebook må du selvfølgelig meget gerne hjælpe os med at sprede budskabet om den fine giveaway ved at tagge haveinteresserede venner.

Slut endelig af med at skrive i kommentaren på Facebook eller Instagram (afhængig af, hvor du har deltaget) at du er med og gerne lidt om hvorfor.

FÅ FLERE LODDER I PULJEN
Du kan vælge at deltage både på Facebook og Instagram og dermed få to lodder i puljen.
Skriver du også en kommentar herunder med info om, hvor du har postet, får du et ekstra lod - husk blot at skrive navnet på din profil fra Instagram/Facebook, så vi kan finde dig, hvis du vinder.

DER LUKKES FOR DELTAGELSE I MORGEN AFTEN
Konkurrencen lukker for deltagelse i morgen aften den 14/12 kl. 22. For at deltage skal du derfor have skrevet dig på og delt inden dette tidspunkt.

VINDEREN FÅR BESKED

... ved, at vi skriver navnet på den heldige her på indlægget, og vi poster ligeledes navnet på den heldige på Instagram og Facebook. Har du vundet, skal du straks sende os din adresse på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig inden for tre dage, trækker vi en ny vinder.

Held & lykke til alle, der deltager.

-------

Vinderne er...

Tillykke til Christina Foldager (https://www.instagram.com/christinafoldager/), der har deltaget via Instagram og Lillian Madsen (https://www.facebook.com/lillian.madsen.5201?fref=ufi&rc=p), der har deltaget via Facebook.

Kære Christina og Lillian.
I bedes begge sende os en direkte besked med adresse, mail og telefonnummer.
Igen - stort tillykke!

3 kommentarer:

  1. Dem vil jeg gerne vinde ��

    SvarSlet
  2. Ih hvor vil jeg gerne vinde denne, har bladret lidt i den på Forlaget klematis.
    Jeg følger jer her på bloggen, Facebook og på instragram. Bliver så dejligt inspireret af jer.

    Mette Andreasen

    SvarSlet

ANNONCE