torsdag den 15. december 2016

VIND LØVEFØDDER FRA TERRACOTTAKRUKKER.DK

JULEKALENDER GIVEAWAY

I samarbejde med terracottakrukker.dk sætter vi i dag et sæt løvefødder, håndlavet i Toscana, på højkant. Se lige her, hvordan du kan deltage. 

TEKST: HAVEFOLKET 
FOTO: TERRACOTTAKRUKKER.DK

Vinteren er over os, og har du terracottakrukker i haven, så er det også nu, du skal sørge for, at de står på fødder eller brikker, så de ikke sopper med vand i bunden. Kommer frosten, kan det nemlig hurtigt gøre det af med de flotte krukker. I dag sætter vi et sæt af tre løvefødder på højkant, så deltag og oplev de skønne håndlavede produkter fra terracottakrukker.dk.HVORDAN DELTAGER JEG?
For at være med i lodtrækningen skal du gøre et af to:

1. Like posten på Facebook og følge HAVEFOLKET på Facebook. Du kan læse mere om dette på HAVEFOLKETs facebook i dag.

eller

2. Like posten om dagens giveaway på Instagram samt følge HAVEFOLKET på Instagram. Du kan læse mere om dette på HAVEFOLKETs instagram i dag.

På både Instagram og Facebook må du selvfølgelig meget gerne hjælpe os med at sprede budskabet om den fine giveaway ved at tagge haveinteresserede venner.

Slut endelig af med at skrive i kommentaren på Facebook eller Instagram (afhængig af, hvor du har deltaget) at du er med.

FÅ FLERE LODDER I PULJEN
Du kan vælge at deltage både på Facebook og Instagram og dermed få to lodder i puljen.
Skriver du også en kommentar herunder med info om, hvor du har postet, får du et ekstra lod - husk blot at skrive navnet på din profil fra Instagram/Facebook, så vi kan finde dig, hvis du vinder.

DER LUKKES FOR DELTAGELSE I MORGEN AFTEN
Konkurrencen lukker for deltagelse i morgen aften den 16/12 kl. 22. For at deltage skal du derfor have skrevet dig på og delt inden dette tidspunkt.

VINDEREN FÅR BESKED

... ved, at vi skriver navnet på den heldige her på indlægget, og vi poster ligeledes navnet på den heldige på Instagram og Facebook. Har du vundet, skal du straks sende os din adresse på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig inden for tre dage, trækker vi en ny vinder.

Held & ly
kke til alle, der deltager. 


Vinderen er...
Tillykke til @isabellasnickars, der har deltaget via Instagram.


Kære Isabella
Du bedes sende os en direkte besked med adresse, mail og telefonnummer.
Igen - stort tillykke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE