tirsdag den 20. december 2016

VIND TO TRYKTE HAVEMAGASINER

JULEKALENDER GIVEAWAY

Har du lyst til at vinde et sæt magasiner fra HAVEFOLKET, så er det i dag, du kan deltage i lodtrækning om et par magasiner her på sitet.  

TEKST & FOTO: HAVEFOLKET 

Kunne du tænke dig at vinde sommermagasinet 'HAVEDESIGN FOR ALLE' og efterårsmagasinet 'HAVELIV, HØST & HONNING' fra 2015, så skal du lige præcis deltage i dagens lodtrækning. Vi trækker nemlig lod for at finde tre heldige læsere, der får et sæt magasiner tilsendt.

HVORDAN DELTAGER JEG?
For at være med i lodtrækningen, skal du blot lægge en kommentar herunder og skrive, hvorfor du gerne vil vinde de to magasiner.

Alle, der er med i HAVEFOLKETs kundeklub, kan deltage. Er du ikke allerede medlem, kan du blive det ved at klikke her til højre.

DER LUKKES FOR DELTAGELSE I MORGEN AFTEN
Konkurrencen lukker for deltagelse i morgen aften den 21/12 kl. 22. For at deltage skal du derfor have skrevet dig op i kommentarerne inden dette tidspunkt. 

VINDEREN FÅR BESKED
...ved, at vi skriver navnet på den heldige her på indlægget, og vi poster ligeledes navnet på den heldige på Instagram og Facebook. Har du vundet, skal du straks sende os din adresse på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig indenfor 3 dage, trækker vi en ny vinder.

Held & lykke til alle, der deltager. 

24 kommentarer:

 1. spændende.... jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af dette meget omtalte magasin endnu :) - så jeg deltager gerne i konkurrencen :)

  SvarSlet
 2. Den gave vil jeg gerne vinde. Det er flotte og gode magasiner. Jeg lånte dem af en veninde, og var helt ked af at skulle levere dem tilbage.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 3. Jeg vil SÅ gerne vinde magasinerne! Vi er nemlig i gang med at tilplante vores have fra bunden og kunne virkelig godt bruge noget inspiration..

  Venlig hilsen Jane

  SvarSlet
 4. Har hørt vældig godt om jeres magasiner, så håber at være heldig :-).

  Mvh. Gitte

  SvarSlet
 5. Jeg vil blive glad ved at vinde de magasiner.

  SvarSlet
 6. Jeg har tidligere købt et par magasiner og de var gode, så kunne da godt tænke mig mere fra samme skuffe:-) Glædelig jul. Kh Mette K. Eriksen

  SvarSlet
 7. Jeg vil rigtig gerne vinde dem, da have og planter er min livskilde til energi og glæde, så jeg kan være noget værd for de mennesker jeg er heldig at have tæt på mig ��

  SvarSlet
 8. Håber!!! Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 9. Har hørt godt om jeres magasiner, så jeg vil rigtig gerne vinde dem. Har brug for inspiration til min store have.
  Birgit
  birgit.h.ibsen@gmail.com

  SvarSlet
 10. ville være fantastisk med supplement til havebogsamlingen

  SvarSlet
 11. Haven er mit frirum

  SvarSlet
 12. Det ville være så dejligt med lidt havelæsning og inspiration her i den mørke tid.
  Vh Lotte

  SvarSlet
 13. Har aldrig haft fornøjelsen af at læse bladet. Da jeg er en fattig mor. Så pengene går til andre ting. Elsker min have. Den er mit fri rum.

  SvarSlet
 14. Jeg vil være med, jeg vil være med!!!!
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 15. Kunne være dejlig med et par magasiner, til at give inspiration, når jeg skal i gang med at anlægge min nye have til foråret.

  SvarSlet
 16. Vil super gerne vinde de flotte magasiner !! Vh. Lisbet

  SvarSlet
 17. Jeg vil blive super glad hvis jeg vinder de to magasiner. Skønne haveblade er en god måde at komme igennem den mørke vintertid på. VH Ulla

  SvarSlet
 18. Hur kan jag ha missat att ert magasin finns? Nu är jag jättenyfiken och vill så gärna vinna ett par ex, bläddra, inspireras och förhoppningsvis njuta!!
  Hälsningar Annette Lindberg

  SvarSlet
 19. Vil blive så glad med noget til huggestunder! Dejligt med chancen for at vinde magasiner, vil være super inspiration og hjælp, når jeg skal lave en fin have i det nye hus jeg lejer mig ind i til februar. Tak for et super inspirerende site. Troede det var lidt på vågeblus egentlig.

  SvarSlet
 20. Er helt fornyligt blevet ekstra haveinteresseret. Det skyldes, at vi lige er flyttet tilbage til DK efter nogle år i udlandet. Vores hus har været lejet ud i årene vi har været væk og det trænger voldsomt til renovering og vedligehold - huset har vi nu endelig styr på, men haven trænger stadig voldsomt både til vedligehold, men også til nytænkning og jeg sidder i de stille aftentimer og laver haveplaner, så al haveinspiration er meget velkommen :O)...Tak for al inspiration på "Havefolket". Mange hilsner Tanja

  SvarSlet
 21. Jeg vil gerne vinde de magasiner. Jeg læser nyhedsbrevene, men kender ikke til de trykte udgaver. God jul og det er et fornøjelse at læse med, Mareike

  SvarSlet
 22. Ville være dejligt at læse i et haveblad her om vinteren og få inspiration til den kommende sæson i haven:)

  SvarSlet
 23. Vinderne er nu trukket :-)
  De heldige er denne gang; Gunvor, Elna Slot og Tim Skovrup.
  Stort tillykke fra redaktionen. Vi håber at I nyder gaven.
  Husk at sende os jeres adresser på info@havefolket.com så vi kan sende jer jeres magasiner.

  SvarSlet
 24. God aften,

  Jeg elsker have og alt omkring den og vil gerne være med.
  Men så får jeg øje på, at I har trukket vindere og i indlægget står, at vi kan deltage til kl. 22.
  Øv da.

  Glædelig jul!

  SvarSlet

ANNONCE