mandag den 9. januar 2017

FORTÆL DIN HAVES ÅRSHISTORIE

GÆSTESKRIBENTER 2017

Vi søger havefolk, der har lyst til at være med til at tegne HAVEFOLKET i 2017. For at kunne være med skal du være rimeligt god til at formidle, kunne tage smukke fotos og have noget på hjerte - have lyst til at formidle din haveglæde.

REDAKTIONEN


I 2012 startede vi som en lille redaktion magasinet HAVEFOLKET og har siden fortalt om stort og småt i både vores egne og andres haver. I mellemtiden har vi også haft en del gæsteskribenter til at skrive med, så flere og flere haver kan inspirere læsere til at få den for dem dejligste have.

Igen i år vil vi gerne kunne præsentere en bred vifte af haver, og derfor søger vi nu en lille håndfuld havefolk, der har lyst til at være med til at præge magasinet i det kommende år. Skribenterne skal fortælle om deres egen have, om havens opbygning, opgaver, udfordringer og glæder, om nye tiltag og nogle gange måske bare om, hvad der sker lige nu og her. Måske vil det netop være noget for dig?

Hensigten med din fortælling er, at læseren skal lære din have at kende og få mulighed for at følge den hen over et helt haveår. Fra vinter til jul.

DINE FORUDSÆTNINGER
Dine forudsætninger for at blive valgt ud som havefortæller til magasinet er, at du skal kunne formidle i ord og billeder af god kvalitet, og så skal du have lyst til at dele din haveglæde med HAVEFOLKETs læsere.

HAVEFORTÆLLING HVER MÅNED
Som udgangspunkt vil du skulle skrive en havefortælling måned for måned - fra februar til december, så læseren kan følge havens udvikling hen over året. Fokuspunktet for hver fortælling bestemmer du selv, blot du starter med i de første måneder at fortælle lidt bredt om haven, så man forstår havens opbygning, dine tanker omkring haven, lidt om stil mv.

Vi hjælper dig med at samle det til en indlæg med evt. beskæring af fotos mm., og vi læser også korrektur før udgivelse samt hjælper teksten lidt på vej, hvis vi skulle have et par spørgsmål mm.

ANSØGNINGSFRIST
Hvis du har lyst til at være havefortæller på HAVEFOLKET, så send os dit bud på en månedsfortælling på mailen info.havefolket@gmail.com senest den 23. januar. Din ansøgning skal ud over en månedsfortælling i ord og billeder indeholde dit navn, adresse, mailadresse, mobilnummer samt info om havens størrelse.

Alle interesserede vil få et skriftligt svar, så du ved, at ansøgningen er modtaget. Inden for kort tid vil vi udvælge skribenter til året, men alle henvendelser gemmes, så vi evt. har mulighed for at vende tilbage til dig senere.

Vi håber, at der er mange, der har lyst til at byde ind på at skrive med, og vi glæder os meget til at læse om haver fra nær og fjern.

Spørgsmål?
Skriv blot til os i kommentarerne herunder, så skal vi sørge for, at du får hurtigt svar.

Grønne hilsner,
Henrik, Karina og Lone

9 kommentarer:

 1. Super idè. Jeg ville gerne byde ind, men men, det med at tage billeder, det foregår med et gammeldaws fotoapperat her i huset. "Ungerne" bruger selvfølgelig diverse mobil, men de bor ikke hjemme, så det er noget upraktisk.
  Men jeg håber I får fingre i nogle gode havefolk der kan,vil skrive. Det er godt at høre om andre der er lige så havekuldret som èn selv. Jeg har fået mange fif og finurligheder fra jeres artikler..
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gunvor - du deltager allerede så bravt med alle dine søde kommentarer. Det er vi så taknemmelige for :)

   Slet
 2. Kære Henrik, Karina og Lone
  Hvor lang skal en månedsfortælling ca. være? Og skal jeg i ansøgningen forestille mig, at jeg skriver den kommende fortælling for februar?
  Mvh Tina

  (PS: beklager at jeg også har fået skrevet mit spørgsmål per mail...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Det er helt op til dig, hvor lang den er. Sådan en læsbar størrelse (hvad det så end er :-))
   Hvis du ser vores egne tekster her på sitet, så kan du se, at vi har mange forskellige størrelser. Det afgørende er, at man får et godt indtryk af din have og dine tanker heromkring.

   Og - ja - du må meget gerne skrive en februar-fortælling, men hvis du pt fx har gode billeder til en juni fortælling, så den er nemmere for dig at skrive til en ansøgning, så er den også meget velkommen. :-)

   Vi glæder os meget til at høre fra dig.
   kh. Lone

   Slet
 3. Det lyder rigtigt spændende, det er faktisk lidt det jeg allerede prøver at gøre i min blog, at beskrive mit haveliv i ord og billeder. I hører fra mig.
  med venlig hilsen
  Liv N. Meinert, Have - og Parkingeniør

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv
   Det vil vi glæde os meget til :-)

   Slet
 4. Her sendt jer et bud på et indlæg pr mail:-) I kan også læse det her: https://kristinahobbs.com/2017/01/17/gaesteblog-til-havefolket/
  Mvh Kristina Hobbs

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - vi glæder os til at læse alle forslag igennem :)
   Dejlig dag til dig!

   Slet
 5. Super idé, hvor bliver det spændende at følge ��
  Hilsen Henrik��

  SvarSlet

ANNONCE