Vi søger havefolk, der har lyst til at være med til at tegne HAVEFOLKET i 2017. For at kunne være med skal du være rimeligt god til at formidle, kunne tage smukke fotos og have noget på hjerte – have lyst til at formidle din haveglæde.


REDAKTIONEN

I 2012 startede vi som en lille redaktion magasinet HAVEFOLKET og har siden fortalt om stort og småt i både vores egne og andres haver. I mellemtiden har vi også haft en del gæsteskribenter til at skrive med, så flere og flere haver kan inspirere læsere til at få den for dem dejligste have.

Igen i år vil vi gerne kunne præsentere en bred vifte af haver, og derfor søger vi nu en lille håndfuld havefolk, der har lyst til at være med til at præge magasinet i det kommende år. Skribenterne skal fortælle om deres egen have, om havens opbygning, opgaver, udfordringer og glæder, om nye tiltag og nogle gange måske bare om, hvad der sker lige nu og her. Måske vil det netop være noget for dig?

Hensigten med din fortælling er, at læseren skal lære din have at kende og få mulighed for at følge den hen over et helt haveår. Fra vinter til jul.

DINE FORUDSÆTNINGER
Dine forudsætninger for at blive valgt ud som havefortæller til magasinet er, at du skal kunne formidle i ord og billeder af god kvalitet, og så skal du have lyst til at dele din haveglæde med HAVEFOLKETs læsere.

HAVEFORTÆLLING HVER MÅNED
Som udgangspunkt vil du skulle skrive en havefortælling måned for måned – fra februar til december, så læseren kan følge havens udvikling hen over året. Fokuspunktet for hver fortælling bestemmer du selv, blot du starter med i de første måneder at fortælle lidt bredt om haven, så man forstår havens opbygning, dine tanker omkring haven, lidt om stil mv.

Vi hjælper dig med at samle det til en indlæg med evt. beskæring af fotos mm., og vi læser også korrektur før udgivelse samt hjælper teksten lidt på vej, hvis vi skulle have et par spørgsmål mm.

ANSØGNINGSFRIST
Hvis du har lyst til at være havefortæller på HAVEFOLKET, så send os dit bud på en månedsfortælling på mailen info.havefolket@gmail.com senest den 23. januar. Din ansøgning skal ud over en månedsfortælling i ord og billeder indeholde dit navn, adresse, mailadresse, mobilnummer samt info om havens størrelse.

Alle interesserede vil få et skriftligt svar, så du ved, at ansøgningen er modtaget. Inden for kort tid vil vi udvælge skribenter til året, men alle henvendelser gemmes, så vi evt. har mulighed for at vende tilbage til dig senere.

Vi håber, at der er mange, der har lyst til at byde ind på at skrive med, og vi glæder os meget til at læse om haver fra nær og fjern.

Spørgsmål?
Skriv blot til os i kommentarerne herunder, så skal vi sørge for, at du får hurtigt svar.

Grønne hilsner,
Henrik, Karina og Lone