tirsdag den 21. februar 2017

JEG ØNSKER MIG...

http://www.havefolket.com/2017/02/jeg-nsker-mig.html#more
SHOPPING

Hele vinteren har jeg set frem til den kommende sommer. Ikke så meget på grund af ferien eller den slags, men fordi jeg endelig kan komme i gang med at møblere vores nye terrasse. 

TEKST: KARINA
FOTO: PRODUCENTERJeg nåede jo desværre ikke så langt, når det kommer til indretning af vores terrasse, da det først var i sensommeren, vi fik skruet den sidste skrue og strøget årets sidste malerstrøg. Det gør nu heller ikke så meget, for det betyder blot, at jeg har haft rigtig god tid til at finde de helt rette ting, der vil gøre uderummet fuldendt.
Jeg får nok ikke mulighed for at investere i det hele på en gang, men så er det jo godt at ønskelisten er opfundet, og sådan nogle har jeg mange af. I dag er det sager fra min have-ønske-liste, jeg har tænkt mig at dele mig dig, og finder du noget, der også falder i din smag, skal du være velkommen til at hapse et par ting til din egen.Faktisk er der tale om ønsker til begge vores træterrasser og til vores pergolarum. De to taburetter hedder Vigo og er fra Ide Møbler. Jeg tror, de vil stå fint ved vores høje tralle-bord ved spiseafdelingen. Dernæst en lampe, jeg har været varm på i nogen tid. Lampen hedder Tipi Lamp L og er fra Skargaarden, hvorfra puden Ava ved siden af også kommer. Ved vores spiseterrasse kan vi godt bruge en ekstra afslapningstol. Hertil er den enkelte stol Click helt perfekt. Dernæst skal jeg også have indkøbt nogle nye hynder både til terrassen med pergola og til lounge-terrassen ved siden af. De smarte kvadratiske Orlando madrasser fra Skriver Collection vil se godt ud begge steder, og så er de ovenikøbet vejrbestandige, så de kan holde til både sol og regnbyger.Rundt omkring i haven er mange af mine lanterner efterhånden gået til, og lanterner kan jeg altså ikke undvære. Jeg er faldet for de utroligt smukke lanterner Storm fra Mubbs i både sort og i teak.  På vores loungeterrrasse eller bonusterrassen, som jeg også kalder den, har vi store bænke men ingen borde. Jeg kan godt lide idéen om en lille gruppe små borde, der kan flyttes hen, hvor behovet er. On the Move hedder bakkebordene her så passende. De kommer fra Cane-line  og fås i flere farver og størrelser.

Det var et lille kig over min have-ønskeliste. Der er jo lidt tid endnu, inden det bliver sommer, så jeg har da tiden til at spare op, så et par af ønskerne bliver opfyldt.
Flere af tingene er tiltænkt vores loungeterrasse, som jeg viser lidt fra i artiklen; VORES BONUSTERRASSE. Klik på linket, hvis du vil se, hvordan den ser ud. 

11 kommentarer:

 1. Det var da også nogle dejlige ønsker - har selv 4 stk. lignende taburetter, de er dog lave og ville egne sig bedre omkring et bålsted eller til at smække benene op på. Har så ikke fået gjort nogen af delene - overvejer egentlig også at vende dem op og bruge som plantekasser i stedet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal der ikke bare hynder på? ;-)

   Slet
  2. Jo, Henrik det kræver skam ikke andet end en hynde, hahaha, men tror bare ikke vi får dem brugt som taburet, da vi har så mange andre siddepladser ;-)

   Slet
 2. Uha - hvor er det lækre ting, du disker op med her, Karina :) Jeg er 100% fristet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Leif og Lone - og Henrik for et godt forslag ;-)

   Slet
 3. God liste af ting du ønsker dig! :-)
  En af sommerens "must haves" bliver den "træterrasse-venlige" parasolfod plinth, som modsat tunge betonklodser slet ikke ødelægger de flotte træbrædder, hvilket bare er én af fordelene ved denne nye dansk designede parasolfod.
  tjek den ud - www.plinthit.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da smart Josefine
   Vi har selv gemt vores parasolfod under terrasse-dækket så den ikke ses.

   Slet
 4. Jeres terrasser er blevet så flotte:-) Det er så fedt at indrette og der er mange lækre terrassesager i disse år. Taburetterne i fiberbeton har jeg omkring vores bålsted og jeg nyder også at sidde der i morgensolen og de er smukke i det halvlange græs.
  Længslen efter sol og varme har fået mig til at købe en solmadras som lige kan rulles ud hvor jeg vil slænge mig - hahaha jeg ved godt at jeg ikke kommer til at ligge længe på den for det har jeg slet ikke tålmodighed til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lisbeth :-)
   Kender det godt det dér med at lave slænge-områder som man selv ikke bruger så meget igen. Heldigvis har jeg en mand og et barn der elsker at benytte dem :-))

   Slet
 5. Den lille "skammel" med udskårne sider på billedet til venstre næstnederst. Hvor har du hapset den. Hvad er den lavet af? Træ eller en støbeting. Den er supersjov.
  OG de sidste to morgner har jeg hørt lærken, når jeg cykler på arbejde. Det er forår liige om lidt.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor
   Billedet med træ-taburetten er et produktfoto fra Muubs, så jeg kan desværre ikke fortælle hvor de præsist stammer fra.

   Er lige vendt tilbage fra ferie og kom hjem til en næsten skyfri himmel. Syntes også at jeg fornemmer lidt forår i luften :-)

   Slet

ANNONCE