onsdag den 8. februar 2017

NÅR MAN ER LIDT KRÆSEN

SHOPPING

På opfordring om at lave flere fristende indlæg om mulige indkøb kommer her endnu et af slagsen.
I sidste uge var artiklen baseret på ting til terrassen, denne gang gælder det lækkert havegrej. 

TEKST: KARINA
FOTO: PRODUCENTER


Når man er lidt kræsen og insisterer på, at kvaliteten og prydværdien i et produkt skal være til stede i lige stort omfang, er det ikke altid, at forventningerne harmonerer med udbuddet. Selv om vores smag og præferencer kan være helt forskellige, har vi i denne shopping-runde bestræbt os på at finde noget, der favner bredt, ligesom det er vigtigt, at produkterne appelerer til begge køn.
Gode materialer og godt håndværk er kodeordene for nedenstående produkter. Et lille udpluk af basisudstyr til haven er det blevet til. Måske er der et par fristelser, du sagtens kunne se ligge i din helt egen have-værktøjskassen - eller måske i ægtefællens. Eller hvad med at købe den til en god ven, som du bare gerne vil forkæle?Dig The Glove er navnet på de lækre havehandsker fra Burgon & Ball. De fås i forskellige farver. Godt værktøj er det halve arbejde, også når det gælder haveredskaber, og et godt valg kunne være kultivatoren og skovlen fra Joseph Bentley.  
Kommer det til skæreredskaber, er et andet godt mærke franske Opinel. Den lille håndsav er foldbar og med korrosionsbestandigt savblad. Af beskæresakse findes der op til flere gode mærker. Modellen, som vises her, er fra Kent & Stowe og er produceret i carbon-stål, der sikrer en høj kvalitet. Til haveredskaberne er en praktisk bæltetaske et must for mange, og til havearbejde er en god knæbeskytter uundværlig. Både taske og knæbeskytter er fra det engelske mærke Bradleys, og de er begge håndsyet med detaljer i læder. Til sidst vandkanden fra Haws, der ud over denne fine model har adskillige flotte designs i sortimentet.


For flere dejlige TING TIL HAVEN klik da på linket eller på GODT GREJ, hvor vi også viser en række sager testet af redaktionen. 

5 kommentarer:

 1. Mon sådan en lille havetaske er mere praktisk end det læderetui jeg har overvejet at købe til min beskærer saks (som ku være lidt cool .... sådan lidt a la havemanden fra Toksværd!! - altså etuiet, ikke havetasken) ...og ville jeg mon få det på når jeg træder ud i haven, det er jo ikke altid planlagt når man skal bruge saksen, eller vil det gå som med det smarte haveforklæde - som bare hænger ude i bryggerset og stort set aldrig kommer i brug.

  SvarSlet
 2. appro, Sussi, min havesaks sidder fast i lommen på mine haveoveralls, så er den altid ved hånden. overalllsne hiver jeg over mine indebukser, når jeg går ud, så holder jeg osse varmen nemmere. Og jeg har syet knæbeskyttere på, så er de altid klar når man liige skal knæle ned et sted. Løse knæbeskyttere bliver altid borte, syntes jeg. Sommetider tænker jeg, at jeg er et "ømt" syn, men det er praktisk.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Tak Gunvor, altid dejligt med praktiske fif fra andre.... ikke fordi min have er særlig stor, men alt det løben frem og tilbage slider græsset op hi hi

  SvarSlet
 4. Åhhhh,.... der er da flere super gode ønsker der. ØV det lige har været fødselsdag.
  Handskerne især, og knæpuden.... og det lille forklæde.
  SUK
  Skønt indlæg
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 5. Godt værktøj skal der til - lækre produkter I her har fundet. Den lille håndsav har jeg lige fundet ud af jeg har brug for ;-)

  SvarSlet

ANNONCE