mandag den 4. september 2017

TAK TIL KARINA EFTER FEM ÅR

http://www.havefolket.com/2017/09/tak-til-karina-efter-fem-ar.html
OM MAGASINET

Da jeg for godt fem år siden fik en mail fra Karina om, hvorvidt jeg ville være med til at starte et nyt havemagasin, var den her dejlige kvinde allerede en af de mange nye havebekendtskaber, jeg havde fået via nettet, og en af dem, jeg kommunikerede mest med via kommentarfelterne på både hendes og min egen blog.
TEKST: LONE
FOTOS: NICLAS JESSEN & KARINA M.FL.


Jeg havde selv lige rundet de 40 år, og haveinteressen var absolut ikke blevet mindre med årene. Men min omgangskreds rummede dengang ikke mange, der var haveinteresseret, så jeg havde - som Karina - søgt ud på nettet for at finde et havefællesskab; måske helt ubevidst.

Vi havde startet vores haveblogs op på nogenlunde samme tid i starten af 2010 og kendte allerede ret godt til hinandens haver og havefilosofier via vores internetbekendtskab.

Opfordringen omkring magasinet var jeg lidt længe om helt at tage op. Jeg var travlt optaget af familie, have og karriere og så umiddelbart ikke, at jeg havde tid til mere. Men det skulle ændre sig, for omkring samme tid startede jeg som selvstændig i byggebranchen, og det gav mulighed for at omprioritere tiden lidt. Og tid blev der brug for, for sammen med Marianne fra bloggen 'Den Helbredende Have', Signe fra det, der dengang hed 'Signes Vals', og lidt senere også Lene fra 'Bag Havelågen' fik vi stablet et projekt på benene, som vi nok egentlig slet ikke havde tid eller ressourcer til. Men vi gjorde det, fordi vi brændte for det. Ambitionen og lysten var stor, og vi havde mange planer for, hvad vi kunne gøre med dette nye projekt.

Med tiden har projektet formet sig. Vi har været langt omkring - også noget længere, end du som læser helt har haft muligheden for at følge med i. Det har været en fantastisk rejse med masser af udfordringer, glæder, bekymringer, prøvelser og grin.

Karina har båret en stor del af udviklingen både grafisk og designmæssigt. Vi har haft glæde af hendes imponerende tilgang til uderummet set med indretningsbrillerne på, og hele HAVEFOLKET-designet har været gennemsyret af hendes grafiske evner i mange retninger.

I dag er projektet nogenlunde lagt i en form - i en ramme skabt af både os fem grundlæggere - men også af jer læsere, der via jeres kommentarer og klik har været med til at præge magasinets retning. Dette betyder ikke, at sidste udviklingstrin for HAVEFOLKET er nået - vi har masser af ideer endnu - men det betyder, at Karina i år har taget en beslutning om, at det nu også er på tide for hende at sætte nye skibe i vandet uden for HAVEFOLKETs regi.

Karina er stadigvæk en af mine dejlige haveveninder og samarbejdet i andre sammenhænge fortsætter ufortrødent, men hun har betroet mig sin halvdel af roret på HAVEFOLKET og har besluttet sig for selv at takke af.

Du kan måske forestille dig, at jeg i samme forbindelse har haft lignende tanker om selv at skulle sige farvel og tak og stoppe rejsen her. Men heldigvis har vi jo fået Henrik ombord,. Han er kommet med en masse ny energi, og så er det bare sådan, at HAVEFOLKET er blevet en så integreret del af mit haveliv og min hverdag, at jeg, når alt kommer til alt, ikke kan forestille mig at slippe her. Så jeg har besluttet mig for at fortsætte med magasinet. Dog vil jeg i stedet for at være flittig skribent træde mere i baggrunden og sørge for driften, mens jeg vil lade andre tage den største del af skriveriet.

Henrik og jeg vil i fællesskab fortsætte som HAVEFOLKETs redaktion, og mon ikke vi på sigt vil invitere et par stykker mere med ind, så vi igen kan blive en bred redaktion med forskellige syn på havelivet. Det vil vi bruge efteråret og vinteren på at forme, og imens vil vi sørge for, at du som læser kan fortsætte med at få inspiration til dit haveliv lige her ... på HAVEFOLKET.COM.

Har du lyst til at give Karina et par ord med på vejen, så skriv endelig til hende i kommentarerne herunder. Jeg selv sender det største knus af sted og takker for mange fantastiske stunder i hendes HAVEFOLKET-selskab.

Kh. Lone


27 kommentarer:

 1. Tak til Karina for 5 år og til dig, fordi du fortsætter.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - for din hilsen her :)

   Slet
 2. Stort have tak til Karina for hendes mange gode artikler ( du godeste er det virkelig 5 år tiden iler ) Og dejligt at høre du fortsætter og dermed havefolket. Og Henrik osse. I maange år endnu tak.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - 5 år går virkelig hurtigt.
   Det er helt vildt at der allerede er gået så lang tid :)

   Slet
  2. Tak Gunvor! Vi skal nok fortsætte :)

   Slet
 3. Det må jo være anledningen til at sige tak, både til Karina og til jer allesammen for en fantastisk masse gode artikler og inspiration. Det er meget imponerende. Jeg håber at I andre har mod på at fortsætte det gode arbejde.
  Mange hilsener Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe. Hvor er det sødt af dig...
   Dejligt med din opbakning :)

   Slet
 4. Tak for 5 spændende år Karina, og dejligt du har overskud til at fortsætte Lone, selv om du har god hjælp. Hilsen Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise - sikker på, at Karina læser med og de søde hilsner varmer :)

   Slet
 5. Mange tak til Karina for det store arbejde og fine artikler. Det er utroligt at der er gået 5 år siden I samtidig alle fem skrev "Nu sker det..".
  Magasinet har udviklet sig og det vil det sikkert blive ved med, sålænge der er ildsjæle som du og Henrik, der fortsætter - og tusind tak for det.
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Ulla. Og tak for din støtte helt fra start.
   Det har betydet og betyder fortsat meget for os alle 5 - 6 :)
   Kh.

   Slet
 6. Tak til Karine for at have lagt hjerte og sjæl i havefolket og for det arbejde du har gjort de sidste 5år. God vind i fremtiden og tak til jer der fortsætter med at holde gang Havefolket .
  Mvh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det har hun bare - det har været en stor fornøjelse for os at arbejde med hende.
   Super dygtig & dejlig! Hun vil blive savnet på redaktionen :)

   Slet
 7. Stor tak til alle der har gjort et stort arbejde for Havefolket. Det har/er altid en stor fornøjelse at læse. Held og lykke fremover til alle Jer skønne have-mennesker.
  Helle Bolgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange, der har bidraget til at gøre Havefolket til det som det er i dag - Karina da især :) Tak for din hilsen Helle

   Slet
 8. Kære Karina - og HAVEFOLKET
  Tak for et meget, meget flot blad, som et kærkomment digitalt supplement til de andre haveblade. Og ikke mindst tak til dig, Karina, for utrolig flot og gennemarbejdet grafik. I international standard. Det, håber jeg, fortsætter! KH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Karina er bare super dygtig og kan der dér med at gøre tingene lækre! Vi må prøve at holde niveauet. Og tak fordi du ser os som et supplement til de andre haveblade - de ord betyder super meget!

   Slet
 9. Det har været en fantastisk rejse I alle har være igennem og som læser har det været en fornøjelse at læse med. Tak til alle jer redaktører gennem de sidste fem år, for en formidabel indsats. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er helt sikkert blevet knoklet i de 5 år der er gået og det bedste er at der læsere dig, der fortsat holder ved :)

   Slet
 10. Det har været en fantastisk rejse at være på, god vind fremover og det glæder mig selvfølgelig at siden forsætter ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fortsætter rejsen og passer på det Karina og andre har skabt! :)

   Slet
 11. Tak Karina. Dejligt der er nogen som kaster sig ud i gode projekter. Har nydt godt af din indsats.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er en gæv og dygtig kvinde, hende Karina. Det er netop fantastisk, at der er nogen som giver den gas når de får en god ide!

   Slet
 12. Kære Karina. Tak for din skarpe pen og gode stil. Du har været en stor inspiration.
  Dejligt Havefolket fortsætter. Der er brug for det!!
  Mh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikker på Karina læser dine søde ord :)
   Vi er glade for at høre, at der er brug for Havefolket Birgitte! Det betyder rigtigt meget

   Slet
 13. Tak til Karina for hendes store indsats her på Havefolket. Og som alle de andre er jeg også super glad for at Havefolket fortsætter :-). God weekend til jer alle. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 14. Tak for samarbejdet, Karina - og held og lykke fremover. Mange hilsner fra 'Mor Kirsten'

  SvarSlet

ANNONCE