søndag den 1. oktober 2017

DENNE MÅNED - OKTOBER

OM MAGASINET

Vi vender i dag et månedsblad i kalenderen, og med et føles vejret endnu mere efterårsagtigt. Inden længe skal vi ud med løvriven. Måske lugter det lidt af bål fra en af nabohaverne, hvor ungerne er blevet skubbet udenfor med en pose skumfiduser. På en varm dag kan man høre børn, der leger og en græsslåmaskine, der bliver luftet for snart sidste gang.

Oktober er også den måned, hvor vi her på HAVEFOLKET relancerer vores nyhedsbreve. 

Henrik har fattet pennen, og hver måned fremover hører du nu nyt fra os - også i din indbakke. Det vil sige - kun hvis du er hoppet med i kundeklubben og har skrevet dig op til vores nyhedsbreve. Hvis ikke, kan du nå det endnu. Gør du det med det samme, så får du også post fra os senere i dag. Du kan skrive dig på lige her. Eller klikke på den lille grønne boks nede i højre hjørne.

Som altid indeholder brevene inspiration til havelivet, og så lancerer vi et nyt tiltag. Vi vil ind imellem tilbyde dig at shoppe lækre haverelaterede produkter til en fordelagtig kundeklubpris.

I denne måned har vi indgået samarbejde med Karina Kaas, der er agent for nogle af de skønneste haveprodukter fra blandt andet svenske Skargaarden. Det kan du læse meget mere om i det kommende nyhedsbrev.

Dette du så kan glæde dig til i oktober her hos HAVEFOLKET:
  • Alle vores gæstebloggere inviterer dig indenfor i oktoberhaven. Vi var på havevandring rundt i flere af haverne i september, og du kan også i denne måned glæde dig til at få en guidet tur set gennem vores dygtige gæstebloggeres kameralinser: glæd dig fx til en havevandring hos Lotte, Tina og Karen. Men der er også andre emner på programmet. Fx skal du med til efterårssåning hos Bonnie. 
  • Vi kigger indenfor hos en af verdens mest forunderlige blomsterbindere, Tage Andersen, i hans butik i København.
  • Det er blevet til vinterklargøring af haven - og en af disse sysler er opbevaring af dahlia. Vi giver dig tips til, hvordan du kan gribe det an.
  • Vi ser på en af de mere sejlivede vækster i haven, som ikke lige giver efter for de køligere vinde, nemlig asters.
  • Og så sørger vi også for, at du får inspiration til spisebordet med gode og nærende opskrifter fra HOLMS MAD.
  • Vi trækker i øvrigt også lidt inden døre og giver dig bud på de skønneste potter til boligen.

Rigtig dejlig første oktoberdag til dig,Vil du læse mere om oktoberhaven allerede nu, så kan du klikke dig videre herunder til havestof for netop denne måned.

OKTOBER I HAVEN
Få tips til de opgaver, du med fordel kan få klaret i haven i oktober. Læs mere her.HAVEN I HUNE 
Efteråret har nu et fast greb om haven, og alt er under forvandling. Der er mere end travlt, og næste års blomsterflor og mange små hemmeligheder er under forberedelse.
Læs mere om Mariannes besøg i Hune.


LAV EN KRANS AF HELICHRYSUM
Lene laver en krans af sine helichrysum petiolare, før frosten dukker op og tager livet af dem. Læs hvordan lige her.
SØLVLYS 
"I min have har jeg en efterårsstaude, som jeg holder rigtig meget af. Både på grund af dens højde, men så sandelig også på grund af duften."


HENRIKS HAVE I OKTOBER
"Årstiden er skiftet nu, det er ganske vist. Naturen og vores have begynder at se lidt slidt og nøgen ud. Det er efterår." Læs mere om Henriks have.

EFTERÅRSSTEMNING VED HOVEDDØREN
Se med, når Lene pynter op ved hoveddøren. Med græskar, lys og andre lækkerier. Læs videre.


Pssst. 
Billedet på oktobers månedsbannere, 
som du blandt andet kan se i toppen 
af sitet, er en prydgræs: 
Pennisetum 'Karley Rose'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE