onsdag den 22. november 2017

HAR DU HUSKET... ?

KUNDEKLUBBEN

Har du mon husket at tilmelde dig HAVEFOLKETs kundeklub? Det er 100% gratis, og du får et par breve fra os hen over måneden med havetips eller -inspiration. Desuden har vi i 2017 introduceret nye fordelsindkøb, så du via klubben får mulighed for at købe udvalgte havelaterede produkter med rabat. 

TEKST: REDAKTIONEN
FOTO HERUNDER: @TGD_75

Vi vil da også gerne give dig muligheden for at være med på disse fordelsindkøb. Så er du ikke allerede tilmeldt, så gør det lige her. På søndag
udkommer decembers nyhedsbrev, og i det får du mulighed for at købe de smukke lys fra Living By Heart til en julevenlig pris og tilmed få dem sendt direkte til din dør.

Lysene er den oplagte gaveidé til julens arrangementer, og så kan du købe dem allerede nu, så du er klar til at snuppe et, når du haster ud af døren til den næste julefest. Det eneste, du skal gøre, er at kaste et kønt julebånd rundt om den fine lille kasse, som lyset kommer i, og så måske lige lægge en grankvist eller andet grønt under snoren.

Det bliver ikke nemmere - og bliver modtageren glad?
Det må du endelig vende tilbage til os og fortælle om - men jo, det tror vi bestemt!

Så husk nu lige at melde dig til. Lige her.

1 kommentar:

  1. mmm smukt lys, og lys er altid velkommene i denne mørke tid hos alle, tror jeg.
    Jeg udsætter haveabstinenserne ved at rense mine frø, og gøre klar til at så kuldekimere. I år har jeg et par nye stokroser.
    Og så ved jeg at man nu kan få hobbyposer med østershatte, man selv kan dyrke og høste. Det kan osse give lidt havetrøst. Det er om at finde på "grønne" hyggeopgaver om vinteren.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet

ANNONCE