søndag den 24. december 2017

GLÆDELIG JUL

OM MAGASINET
JULEKALENDER

Glædelig jul! I dag åbner vi den sidste låge i dette års julekalender. Vi er nået til selve juleaften, et af årets absolutte højdepunkter.

REDAKTIONEN


Den 24.december er en dag som alle andre. Solen står op, og solen går ned. Alligevel er denne dag anderledes. Der er mange børn og barnlige sjæle, der har sovet uroligt i nat i bar spænding og vågnet op ladet med forventning om, hvad dagen kan bringe. De voksne er også på dupperne denne dag, for i løbet af de næste timer kulminerer mange ugers planlægning, hemlighedskræmmeri, indkøb og forberedelse.

Uanset omstændighederne, så insisterer vi denne dag på, at der skal hygges - i en aller anden form - og vi er ekstra opmærksomme på vores nærmeste.Her på HAVEFOLKET håber vi, at du har nydt vores julekalender her i december. Vi kom vidt omkring: fra julegodter til bogtips, fra hygge i haven til hygge i byen. Om ikke andet, så håber vi, at vi har været et lille pusterum i de mange aktiviteter, som denne måned er fuld af.

Vi vil i hvert fald fald ønske både dig - vores medlem i vores udvidede have-familie - og dine kære en RIGTIG GLÆDELIG JUL.

Mange glædelige julehilsner,

3 kommentarer:

 1. Tak for julekalenderen og tak for mange inspirerende indlæg i løbet af året. Det er altid spændende at kigge forbi jeres flotte blog, hvor jeg er en flittig gæst. Tak! Og glædelig jul til jer. Hilsen Signe

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til jer alle og tak for de mange spændende artikler gennem året.
  Julehilsner fra Pia

  SvarSlet
 3. En rigtig glædelig jul til jer alle derude i haveverden. Og en stor tak for alle de billeder og artikler Havefolket har skrevet og formidlet i det forløbne år, faste redaktionsfolk og gæsteskrivere.. Supergodt gået, de er blevet læst og studeret adskellige gange..
  rigtig mange julehilsner Gunvor

  SvarSlet

ANNONCE