onsdag den 13. december 2017

LOTTES JULESTEMNING

DEKORATION
JULEKALENDER

I dag skal vi for sidste gang i år en tur omkring Lottes lille have i Odder. Lotte har pyntet til jul i haven med kranse, lys, mos og stedsegrønt.


TEKST & FOTO: LOTTE SØRENSEN
Her i december er der pyntet lidt op i den lille have med gran, dekorationer og julelys. Jeg elsker at lave juledekorationer og kranse.I år blev dørkransen lavet på et juleværksted. Jeg var en tur med havesaksen i min families haver for at finde en masse lækkert til kransen bl.a. buksbom, hortensia, thuja, hybenroser og mos.

I min egen have har jeg ikke så meget stedsegrønt, og det kan jeg godt ærgre mig lidt over her om vinteren, for min have er ikke så køn med visne stauder, men det er jo det med pladsen og prioriteter. Et lille lag sne ville pynte lidt på det.Året er snart omme, og med det slutter og gæsteskriverierne her på HAVEFOLKET. Det har været en dejlig og spændende udfordring at lave små artikler. En stor tak til jer på HAVEFOLKET og til jer, som har læst med her.

En rigtig glædelig jul til jer alle. 
/ Lotte


Du kan se meget mere til Lottes skønne have på hendes blog 'Haven i Odder' 
eller på hendes  instagramprofil 'Lottes lille have'.

8 kommentarer:

 1. Ih altså, min kommentar går ikke igennem. Jeg prøver igen.

  SvarSlet
 2. Nå om igen.
  Heldigt for dig at du kan sakse i din "reserve grøn bank". Det er rigtig stedsegrønt fylder en del men jeg ville nu ikke undvære det. Både til at sakse til julerier, men osse til at live op her om vinteren.
  Tak for dine fortællinger fra din have, jeg håber vi får nogle kik senere osse.
  Julehilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for alle dine søde kommentarer Gunvor - en glædelig jul til dig.
   Kærlig hilsen Lotte

   Slet
 3. Glædelig jul, det ser så fint ud med din julepyntning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lisbeth - glædelig jul.
   Kærlig hilsen Lotte

   Slet
 4. Hej Lotte
  Tak for at måtte følge lede i din lille have hen over året, den ser vel nok fin ud også her med julepyntning. Håber at kunne følge dig og de andre gæsteskribenter igen til næste år.
  Glædelig jul fra Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pia og glædelig jul til dig.
   Kærlig hilsen Lotte

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

ANNONCE