Stort ståhej og fuld knald på. Sådan er det ofte i december, næsten uanset hvor god man er til at planlægge og prioritere. Så meget mere stille virker januar så i forhold til. Næsten som om alt foregår i slowmotion. Så det er ofte en måned, hvor vi tager en dyb indånding og prøver at se lidt fremad: Hvad mon det næste år skal bringe?


REDAKTIONEN

Allerførst: Rigtigt godt nytår til alle jer læsere. Vi er så glade og taknemmelige for, at I er derude, og vi er så stolte over, at I læser med uge efter uge. Det er jer, der holder HAVEFOLKET i gang og giver os energien til at tage en runde mere. Vi ELSKER at få kommentarer – om stort og småt – det er dialogen, der gør HAVEFOLKET til noget særligt, og det vil vi gerne holde fast i. Blive endelig ved med det!Vi kom godt ud af december her på HAVEFOLKET, og vi håber, I gjorde det samme. Julekalenderen bød på lidt af hvert i dagene frem til jul og var som sædvanligt fyldt med alskens godbidder. Fik du ikke læst alle artikler, kan du få indhentet det forsømte her.

Januar er er jo en lidt stille måned i haven, men vi kan da løfte lidt af sløret for, hvad vi har på tapetet i de næste uger:

  • Vi kigger mod syd (og hvem vil ikke gerne det i disse grå dage?) og besøger Lissabon, som har nogle skønne haver og parker. Klimaet er noget andet end det danske, men der er alligevel mange lighedspunkter med vores måde at lave haver på i Norden.
  • Mien Ruys. Det lyder som navnet på en forårsrulle, men det er faktisk navnet på en af verdens bedste havedesignere. I hvert fald i nyere tid, og i hvert fald hvis du lide modernismens blanding af geometri og naturlige elementer. Vi zoomer ind på forskellige temaer i hendes arbejde, så glæd dig til at blive inspireret.
  • Vi får også gæstebloggere i 2018. De første vil blive introduceret her i årets første måneder, og vi kan vist godt love, at de glæder sig meget til dele ud af deres haveglæde.
  • Kundeklubben fortsætter og her i januar bliver det med et knaldgodt tilbud, som ALLE havetosser vil blive henrykte over. Som altid har du adgang til HAVEFOLKETs fordelstilbud via vores nyhedsbrev. Er du endnu ikke tilmeldt, så kan du gøre det nu, ved at klikke på linket i menuen eller lige her – det er ganske gratis.

Rigtig godt nytår og en dejlig januar til dig,