mandag den 15. oktober 2018

DEL DINE HØSTFARVER MED HAVEFOLKET

LÆSERNE

Kære læser. Det er efterårsferie for mange, og vejret er i disse dage jo helt fantastisk. Selvom de smukke høstfarver har ladet vente på sig, så er de nu dukket op mange steder. Sikkert også i din have. 

Er du med på en lille efterårsferieopgave?

REDAKTIONENPlanter har mange forskellige egenskaber, og høstfarver er blot en af dem, og lige nu er det planter med høstfarver, der stjæler opmærksomheden i haver, byrum og i landskabet.

Har du en favorit i din have?

Snebolle, ukendt sort


Skriv om den herunder i kommentarerne, og fortæl os gerne plantens fulde navn, hvis du kender det. Du kan også slå et foto op på din instagramprofil, og husk nu at tagge os med @havefolket, så kigger vi med. Du kan også slå et billede op på vores facebookside.

Pære 'Clara Friis'


I løbet af ugen vil vi poste nogle af billederne på instagram - med link til dig, der har taget billedet, naturligvis.

Rigtig dejlig efterårsuge til dig,


6 kommentarer:

 1. Hej
  Det er lige et emne for mig. Jeg har rigtig mange høstfarver i min have. Jeg nævner nogle stykker her:
  Sorbus dodong, Rødeg, Tretorn, Tulipantræ/Liriodendron, bærmispel, aronia, løvfældende rhododendron, og mange flere.
  Jeg er ikke til Instagram, men du kan læse mit sidste indlæg på bloggen her: http://hneballehaven.blogspot.com/ der er masser af smukke efterårsfarver og navne ved dem alle.
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. fantastisk Lisbeth - du har virkelig mange gode input her :-)

   Slet
 2. Hvis jeg kun skal nævne én, så vakler jeg mellem surbær (Aronia melanocarpa 'Aron') eller papegøjebusk (Parrotia persica). Jeg er ikke selv på instagram, så ingen billeder den vej, og så er jeg måske ude af opgaven? ;-) men jeg har masser af billeder i mit fotoarkiv, som jeg kan sende, samt på bloggen og havens hjemmeside: https://blog.byhaveniebeltoft.dk/hver-ting-til-sin-tid/ og https://byhaveniebeltoft.dk/efteraarsfarver/
  Vh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth - du er absolut ikke ude. Det er dejligt at høre dine bud og super med link til din blog :-) Tak.

   Slet
 3. Et par bud, troldnød, gingo, og jeg har opdaget min nye asiatiske æblepærer har de mest fantastiske orange glødende farver.
  Desværre har jeg ingen muligheder for sende billeder, (som sædvanlig)
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gunvor - det gør ikke det fjerneste - det er dejligt at du deler dine erfaringer i ord :)
   Tak for dit bidrag, og dejlig uge til dig.

   Slet

ANNONCE