mandag den 3. december 2018

VIND DE FINESTE KORT FRA BACKYARDSTORIES

JULELODTRÆKNING

I dag er det tid til at lukke op for godteposen, der indeholder en lille eksklusiv række af lækre ting til havefolk. 
Læs herunder om, hvordan du deltager.

REDAKTIONEN


....OG VINDEREN BLEV: https://www.instagram.com/naessmose/ - TILLYKKE!I dag åbner vi for lodtrækningen om smukke vinterkort fra Pernille, der står bag Backyardstories.dk

Lodtrækningen er for alle HAVEFOLKETs læsere. For at deltage skal du blot herunder skrive en kort kommentar om, hvorfor du gerne vil vinde netop denne havegave. Husk endelig at skrive dit navn, og skriv også gerne et link til din profil på facebook eller instagram, så vi kan sende dig en lille besked, hvis du vinder. Har du ingen af disse, er du altid velkommen til at skrive din mailadresse... eller holde øje med siden her (læs mere herom nederst).

Din mulighed for deltagelse i lodtrækningen slutter i morgen kl. 22.00, så skriv dig endelig på med det samme. Vinderen trækkes allerede dagen efter og annonceres lige her på denne side.

Du kan i øvrigt både deltage her på siden og på Instagram @havefolket. Ved at deltage begge steder har du to lodder i lodtrækningen.

Dagens lækre gave
... er alle 8 smukke vinterkort fra Pernille, der står bag Backyardstories.dk.

Vil du vide mere om Backyardstories.dk, så følg endelig med på hjemmesiden www.backyardstories.dk eller instagramprofilen @backyardstories.dk og bliv inspireret.

Info til alle deltagere - ret vigtigt: Hold øje med os.
For at du, der bliver udtrukket som vinder, kan modtage din gave, skal du senest i morgen skrive dit fulde navn samt adresse til os på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig, vil vi dagen efter trække en ny vinder, og din gave er desværre tabt. Dette gør vi for at sikre, at alle gaverne finder sig en ejermand og kommer frem inden jul. Så hold øje med os.

Held & lykke!
Kh.Henrik, Ulrika, Jeannett & LoneNB. Vinderen vil modtage gaven på en adresse i Danmark, Norge eller Sverige. Har du ikke selv adresse i et af de tre lande, kender du måske en, der vil blive glad for en havegave. 


9 kommentarer:

 1. Glædelig 3-december:-)
  Sikke smukke naturkort, jeg vil meget gerne deltage og forkæle mine kære med smukke kort:-)
  Jule nisse hilsner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg søreme godt forstå - pøj pøj :*

   Slet
 2. Årh Dahras smukke streger håber jeg virkelig kan komme hjem til os og hænge ❤❤ de flotteste kort, helt simple men med masser af spil og sjæl. Krydser fingre for at vi bliver de heldige ❤🎄

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle skønne kort. Dem vil jeg gerne vinde, og hænge op på væggen, det er jo små kunstværker i sig selv.

  SvarSlet
 4. Smukke kort - de skal da vist i glas og ramme, hvis jeg skulle være så heldig at vinde dem. Aase Godtfredsen/Frede www.fredesblomsterogbolig.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Bare så fine kort, som også kan bruges til andet end at poste :)

  SvarSlet
 6. Kortene er bare så smukke. så det vil glæde mig meget, hvis jeg er den heldige vinder

  SvarSlet
 7. Hvis disse fine kort bliver mine, skal de bruges som julekort, til glæde for modtager....:)

  SvarSlet
 8. Wow, de er fine! Enkle og stilfulde - tænker at de ville passe super flot som årets til- og fra-kort under juletræet :)
  (mail: fruamstrup@gmail.com)

  SvarSlet

ANNONCE