lørdag den 8. december 2018

VIND MESSINGRINGE FRA STRUPS

JULELODTRÆKNING

I dag sætter vi en ny gave på højkant, som garanteret er kendt af mange fra Instagram. Camilla fra virksomheden Strups har designet de fineste messingbelagte ringe, der indbyder til kreativitet.
Deltag i lodtrækningen lige her.

TEKST & FOTO: REDAKTIONEN I SAMARBEJDE MED CAMILLA FRA @STRUPS


...OG VINDEREN BLEV: Frede (@fredesblomsterogbolig) - TILLYKKE!I dag åbner vi for lodtrækningen om to fine dekorationsringe i messing fra Strups.

Lodtrækningen er for alle HAVEFOLKETs læsere. For at deltage skal du blot herunder skrive en kort kommentar om, hvorfor du gerne vil vinde netop denne havegave. Husk endelig at skrive dit navn, og skriv også gerne et link til din profil på facebook eller instagram, så vi kan sende dig en lille besked, hvis du vinder. Har du ingen af disse, er du altid velkommen til at skrive din mailadresse... eller holde øje med siden her (læs mere herom nederst).

Din mulighed for deltagelse i lodtrækningen slutter i morgen kl. 12.00, så skriv dig endelig på med det samme. Vinderen trækkes allerede dagen efter og annonceres på denne side.

Du kan i øvrigt både deltage her på siden og på Instagram @havefolket. Ved at deltage begge steder har du to lodder i lodtrækningen.

Dagens lækre gave
... er et sæt af to elegante ringe af messingbelagt stål fra Strups. Den store ring er 33 cm i diameter,  og den lille er 16cm. Begge har en lille fin læderstrop med et messingøje.

Vil du vide mere om Strups, så følg endelig med på Instagram @strups, og bliv inspireret.

Info til alle deltagere - ret vigtigt: Hold øje med os.
For at du, der bliver udtrukket som vinder, kan modtage din gave, skal du senest i morgen skrive dit fulde navn samt adresse til os på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig, vil vi dagen efter trække en ny vinder, og din gave er desværre tabt. Dette gør vi for at sikre, at alle gaverne finder en ejermand og kommer frem inden jul. Så hold øje med os.

Held & lykke.

Kh.
Henrik, Ulrika, Jeannett & Lone


NB. Vinderen vil modtage gaven på en adresse i Danmark, Norge eller Sverige. Har du ikke selv adresse i et af de tre lande, kender du måske en, der vil blive glad for en havegave. 

11 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte. Det vil lige være noget for mig, der ikke er så ferm til at binde kranse.

  SvarSlet
 2. De er virkelig flotte! Sikken fin pynt de kunne være - her skulle de i hvert fald pyntes med gran og julekugler :)
  KH fruamstrup@gmail.com

  SvarSlet
 3. Glædelig 8.december!
  Den er meget smuk og enkel og vil pynte og skabe dejlig stemning på min hoveddør:-)
  Jule hilsner!

  SvarSlet
 4. De ville pynte fint i vinduerne på min kvist

  SvarSlet
 5. De er så smukke. Jeg giver min datter en FDB stol i julegave præcis som den på billedet. Hvis jeg vinder tror jeg at messingringen går samme vej :) Mvh Merete mhr@cowi.com

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er de fine! Jeg har aldrig rigtig heldet med mig når jeg forsøger at binde kranse, men disse ville helt sikkert hjælpe på det :-)
  Hilsen Camilla camillalilhav@gmail.com

  SvarSlet
 7. Kunn godt tænke mig at have dem hængende med blød ene på, det er så hyggeligt
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 8. Ih, de er fine! @fredesblomsterogbolig

  SvarSlet
 9. SÅ mange muligheder med disse messingringe, wauu.....

  SvarSlet
 10. Den ville jeg elske, jannestorm@jannestorm.dk

  SvarSlet
 11. Ih tak! Jeg har svaret på instagram - glæder mig til at modtage og pynte!

  SvarSlet

ANNONCE