mandag den 10. december 2018

VIND ET FODERHUS FRA HOKUS KROKUS

JULELODTRÆKNING

Kender du denne elegante foderautomat fra Walther & Co? Den er til montering direkte på vinduet, så du kan observere fuglene på helt tæt hold. 
I dag sætter vi en foderautomat på højkant til en heldig læser i samarbejde med Hokus Krokus.
TEKST & FOTO: REDAKTIONEN & HOKUS KROKUS


...OG VINDEREN BLEV: Benjamin @benjaminejstrup - TILLYKKE!


I dag åbner vi for lodtrækningen om en foderautomat fra Hokus Krokus.

Lodtrækningen er for alle HAVEFOLKETs læsere. For at deltage skal du blot herunder skrive en kort kommentar om, hvorfor du gerne vil vinde netop denne havegave. Husk endelig at skrive dit navn, og skriv også gerne et link til din profil på facebook eller instagram, så vi kan sende dig en lille besked, hvis du vinder. Har du ingen af disse, er du altid velkommen til at skrive din mailadresse... eller holde øje med siden her (læs mere herom nederst).

Din mulighed for deltagelse i lodtrækningen slutter i morgen kl. 12.00, så skriv dig endelig på med det samme. Vinderen trækkes allerede dagen efter og annonceres på denne side.

Du kan i øvrigt både deltage her på siden og på Instagram @havefolket. Ved at deltage begge steder har du to lodder i lodtrækningen.

Dagens lækre gave
... er en dansk designet foderautomat i akryl til montering på et vindue, så fuglene kan iagttages på helt tæt hold. Den kan også monteres på væg, hvis det ønskes i stedet. Automaten er ca 24 cm høj og 25 cm bred.

Vil du vide mere om Hokus Krokus, så følg endelig med på Instagramprofilen @hokuskrokus og bliv inspireret. Eller du kan klikke ind på hokuskrokus.dk og se deres store udvalg til haven.

Info til alle deltagere - ret vigtigt: Hold øje med os.
For at du, der bliver udtrukket som vinder, kan modtage din gave, skal du senest i morgen skrive dit fulde navn samt adresse til os på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig, vil vi dagen efter trække en ny vinder, og din gave er desværre tabt. Dette gør vi i forsøg på, at alle gaver finder sig en ejermand og kommer frem inden jul. Så hold øje med os.

Held & lykke!

Kh.

Henrik, Ulrika, Jeannett & Lone


NB. Vinderen vil modtage gaven på en adresse i Danmark, Norge eller Sverige. Har du ikke selv adresse i et af de tre lande, kender du måske en, der vil blive glad for en havegave. 

13 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne vinde, fordi det er den perfekte mandelgave

  SvarSlet
 2. Åh, jeg vil gerne vinde,fordi min mor, som blandt andet holder fuglekurser gennem DOF, har smittet mig med sin fugleinteresse 😄🙏

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Den vil jeg gerne have til glæde for både os og alle de små fugle i haven. :-)

  SvarSlet
 4. Glædelig 10.december!
  Meget flot og god julegave til havens små frysende fugle:-)
  Jeg elsker fugleliv og prøvet fodre og lokke dem til at yngle, da flere fuglesorter er ved at være i fåtal. Selv skovspætte er flyttet ind i min have, så krydser og håber for den flotte foderautomat fra Hokus Krokus:-)
  En smuk blæsende dag ønskes!

  SvarSlet
 5. Den fine foderautomat vil jeg forfærdeligt gerne vinde, og hvis jeg gør, skal den sendes videre til min svoger i Norge, som er en stor fugleelsker og - fodrer. Han har været en stor støtte under min søsters svære sygdom og død for nylig, så han fortjener lidt ekstra påskønnelse.

  SvarSlet
 6. Det vil være helt fantastisk at vinde dette smukke foderhus, så vi kan følge alle de fugle vi fodrer endnu tættere🙂

  SvarSlet
 7. Jeg ville elske at kigge på fuglene gennem mit vindue.
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 8. Super gave. Tænker mine to nye plejebørn kunne have stor fornøjelse af at se småfuglene helt tæt på.
  Olseninger68@gmail.com

  SvarSlet
 9. Endnu en god mulighed for at tiltrække og iagttage fuglene-
  Ingrid Uldum

  SvarSlet
 10. Hvor er det fint! Og smart at man kan sætte det direkte på vinduet, så man har mulighed for at følge fuglene :-)
  Vh Camilla camillalilhav@gmail.com

  SvarSlet
 11. Så fin! Så kan jeg følge med i fuglenes liv, mens jeg laver mad.

  SvarSlet
 12. Jeg elsker at følge fuglene i min have. Og prøver at foder dem et sted, hvor jeg kan se dem fra alle vinduerne især her om vinteren. Hvor man ikke kan komme ud, så det kunne være hyggeligt med et fodersted på vinduet.

  SvarSlet
 13. Den vil jeg elske at vinde, så mig og mine dagplejebørn kan nyde havens fugle🕊 helt tæt på.
  Mvh
  frustensen@gmail.com

  SvarSlet

ANNONCE