tirsdag den 18. december 2018

VIND EN UDSMYKNINGSSTEN FRA HELLE NØRBY

JULELODTRÆKNING

Keramiker Helle Nørby laver de fineste finurlige og eventyrlige udsmykningssten til haven. De mest kendte er måske de runde og firkantede keramiske sten til nedlægning sammen med piksten eller chausséssten. Stenene sendes ud fra hendes værksted til alverdens kunder med forkærlighed til unikke detaljer.


TEKST: REDAKTIONEN
FOTO: VENLIGST UDLÅNT AF HELLE NØRBY


...OG VINDEREN BLEV: Alice (@have_glad) - TILLYKKE! 


I dag åbner vi for lodtrækningen om en dekorationssten fra Helle Nørby.

Lodtrækningen er for alle HAVEFOLKETs læsere. For at deltage skal du blot herunder skrive en kort kommentar om, hvorfor du gerne vil vinde netop denne havegave. Husk endelig at skrive dit navn, og skriv også gerne et link til din profil på facebook eller instagram, så vi kan sende dig en lille besked, hvis du vinder. Har du ingen af disse, er du altid velkommen til at skrive din mailadresse... eller holde øje med siden her (læs mere herom nederst).

Din mulighed for deltagelse i lodtrækningen slutter i morgen kl. 12.00, så skriv dig endelig på med det samme. Vinderen trækkes allerede dagen efter og annonceres her på denne side.

Du kan i øvrigt både deltage her på siden og på Instagram @havefolket. Ved at deltage begge steder har du to lodder i lodtrækningen.

Dagens lækre gave
... en udsmykningsssten fra Helle Nørby. Den heldige vinder kan frit vælge en piksten str. 11x8,5 cm eller en chaussésten på 10x10 cm - begge keramisk glaseret.

Vil du vide mere om Helle Nørby, så følg med på Instagram @hellenoerby, og bliv inspireret.

Info til alle deltagere - ret vigtigt: Hold øje med os.
For at du, der bliver udtrukket som vinder, kan modtage din gave, skal du senest i morgen skrive dit fulde navn samt adresse til os på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig, vil vi dagen efter trække en ny vinder, og din gave er desværre tabt. Dette gør vi for at sikre, at alle gaverne finder sig en ejermand og kommer frem inden jul. Så hold øje med os.

Held & lykke!

Kh.
Henrik, Ulrika, Jeannett & LoneNB. Vinderen vil modtage gaven på en adresse i Danmark, Norge eller Sverige. Har du ikke selv adresse i et af de tre lande, kender du måske en, der vil blive glad for en havegave. 

20 kommentarer:

 1. Glædelig 18.december!
  Så mange smukke sager Helle Nørby får fra hånden:-)
  Jeg vil gerne prøve at vinde en så smuk udsmykningssten:-)
  Hilsner og nedtælling til jul........

  SvarSlet
 2. Elsker Helle Nørbys sten. Den ville pynte gevaldigt i mit drivhus.
  Hilsen Gitte.

  SvarSlet
 3. Holder meget af Helle Nørbys smukke arbejde, ville gerne eje det.
  Ingrid Uldum

  SvarSlet
 4. Den er bare så smuk og ville være flot i gulvet i drivhuset. Sådan lige inden for døren.

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne vinde, fordi stenen vil være et smukt overraskelsesmoment i min have.
  FB - Pia Merete Eriksen
  IG - pia_merete_eriksen

  SvarSlet
 6. Inge-Lise Hanson18. dec. 2018 15.40.00

  Jeg vil gerne vinde dagens gave, da den vil passe fint ind i min have, da jeg i forvejen har bl.a. en med en mariahøne. Jeg kan godt lide Helle Nørbys arbejder og har besøgt hendes lille velkomponerede have og hendes værksted.

  SvarSlet
 7. Begge sten skal være velkommen i mit hjem.
  God Jul
  Mariann

  SvarSlet
 8. Vil gerne vinde stenene til min have som er helt var da den er under renovering og vi nåede desværre ikke at blive færdige.
  Så til foråret er vi klar 😀

  SvarSlet
 9. Helle Nørbys ting er så fine og jeg har længe ønsket mig nogle af hendes ting til vores gårdhave. En pragtfuld julegave til mig selv. Barbara Cathrine Ingholt.

  SvarSlet
 10. Da der skal lægges nye sten i mit lille drivhus ville 1 af Helles fine sten pynte SÅ fint.

  SvarSlet
 11. Fordi Helle Nørbys sten bare er så fine og smukke. Har en, men har ønsket mig en mere virkelig længe🙂

  SvarSlet
 12. De er virkelig meget smukke Helles sten. Jeg har lige fået lagt ny terrasse, og det kunne være rigtig fint med en af de flotte sten.

  SvarSlet
 13. Åh hvor er de smukke🐛🐛. Jeg er ved at planlægge et helt nyt sansehjørne i min have og hvor ville sådan en sten, bidrage med skønhed for øjnene.
  Glædelig jul til alle🎄🎄🎄

  SvarSlet
 14. De sten er bare så fine. Sådan en vil pynte i haven og matche mit Helle Nørby fuglehus. God jul. Alice (@have_glad)

  SvarSlet
 15. Den ville jeg virkelig gerne vinde. Det er sådan nogle smukke sten, hun laver. Jeg tror, den skulle ligge i mit drivhus, hvis jeg var så heldig at vinde.

  SvarSlet
 16. Jeg er en stor beundrer af Helle Nørby og vil bare så gerne have en dekorationssten af hendes i min have.

  SvarSlet
 17. Jeg synes også, at det er fantastisk fine ting, hun laver, og jeg har ikke råd til at købe dem. Så det ville være fantastisk at vinde en.

  SvarSlet
 18. Hvor er det dog smukt ALT det hun laver........

  SvarSlet
 19. Sikke en fin præmie. Helle Nørbys ting er meget smukke. Er heldig at have nogle af hendes belægningssten (med sartgrønne cirkler) blandet med anden belægning. Dekorationsstenen vil være et meget fint supplement.
  Glædelig jul!

  SvarSlet

ANNONCE