mandag den 31. december 2018

GODT NYTÅR TIL HAVEFOLKET

GODT NYTÅR

Snart brager fyrværkeri i luften over os. Propperne springer, og det er tid til at sige farvel til det gamle år og byde et nyt velkommen. Hvad mon det bringer? Vi ved det ikke - men én ting er sikker: Vi skal også i haven i 2019!

TEKST & FOTO:  REDAKTIONEN


Her ved overgangen mellem det gamle og det nye år gøres der ofte status, og det forløbne år bliver målt og vejet. Var det et godt år? Var resultatet skuffende? Havefolk dvæler ikke ved den slags. Vi er vant til, at succeser og fiaskoer følges ad, det kan næsten ikke lade sig gøre at dyrke haven uden den slags. Vi ved også, at det ofte er kræfter uden for vores rækkevidde, der afgør resultatet: vejr og vind, sol og regn, skadedyr og nyttedyr.

Og selv om vi gør resultatet op og kommer frem til en score, så er vi allerede videre. Vi har for længst delt stauderne og for vores indre øje set det kommende blomsterflor. Potter, krukker og bede er blevet pakket med løg og knolde, og vi har allerede i fantasien set, hvor fantastisk det bliver. Så det med nytår er for havefolk lidt af en formalitet, der ikke rigtig trækker en grænse mellem det gamle og det nye haveår.

Alligevel ser vi tilbage, og her på redaktionen er det vores gæstebloggere, der først får en særlig og kærlig tanke. Hvor er det fantastisk at høre om andres haver - fortalt med deres egne ord - og få lov at
dele årets succeser og fiaskoer med dem. Hvor er det berigende og lærerigt, og hvor viser det fint, at man kan dyrke have på mange, mange måder. Vi vil gerne sige stor tak til alle vores 2018 gæstebloggere - tak for jeres gæstefrie bidrag gennem året. Det havde slet ikke været det samme uden jer!


Det samme kan man sige om jer læsere. Vi er så glade og stolte over, at I læser med, uge efter uge, og at I også engagerer jer med kommentarer, både her på sitet, på Facebook og især på Instagram. Stor tak til jer alle, og vi glæder os til at dele haveglæden med jer i 2019, som helt sikkert bliver et super-duper-fantastisk-ekstraordinært haveår!

GODT NYTÅR
- vi ses i det nye haveår.

Redaktionen
Lone, Ulrika, Jeannett & Henrik

10 kommentarer:

 1. Godt nytår til jer - og tak for et fantastisk inspirerende arbejde - tak for i år! Vi ses helt sikkert i 2019.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det godt at høre - Tak for at du læser med!
   ... og tak for din søde nytårshilsen :)

   Kh. Lone

   Slet
 2. Tak for dejlige lærerige indlæg i årets løb og et smukt og godt 2019 til jer:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Tina. Og tusind tak for din hilsen.
   Det er altid så dejligt at høre fra læsere :)

   Kh. Lone

   Slet
 3. Godt nytår til jer og tusind tak for alle de flotte og inspirerende artikler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ulla :)
   Dejligt at du holder fast i at besøge os igen og igen.

   Kh. Lone

   Slet
 4. Rigtig godt nytår til alle i haveflokken. Skrivere, læsere, redaktører,,,,, tusind tak for det gamle og de mange både spændende og finurlige og lærerige artikler.
  mange nytårshilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gunvor, så dejligt at du læser så ivrigt med!

   Kh. Henrik

   Slet
 5. Godt nytår til alle jer på Havefolket. Tak for flotte billeder og lærerig og inspirerende tekst. Jeg har store forventninger til jer i 2019😀.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elna, vi skal gøre vores allerbedste for at leve op til det :)

   Kh Henrik

   Slet

ANNONCE