Det er med stor glæde, vi har læst Cph Garden’s program for dagene 20.-23. juni 2019. Her sætter Haveselskabet blandt andet fokus på spændende haver som The Highline i New York, Haven i Hune samt haverne i Tivoli i København. Det er alle haver, som HAVEFOLKET har portrætteret gennem flere artikler.


TEKST & FOTO: HAVEFOLKET

Som opvarmning til et besøg på Cph Garden 2019 har vi derfor lavet nogle artikelsamlinger til dig, så du kan få glæde af besøgene igen. Hvis du af en eller anden grund hverken besøger Cph Garden eller de omtalte haver, så er der også mulighed for at få lidt inspiration via reportagerne.

THE HIGHLINE

Både Lone og Karina har besøgt New York flere gange, og de er altid på udkik efter spændende steder med spektakulære haver og speciel og gennemtænkt arkitektur. Det kan der komme nogle gode artikler og reportager ud af. Du har nu mulighed for at genlæse flere af dem her, da vi har samlet dem på HAVEFOLKETs forside.

HAVEN I HUNE

For nogle år siden besøgte Marianne en blomsterveninde, som bor oppe i det nordligste Danmark. De skulle naturligvis se Haven i Hune, og det var tilfældigvis netop, da Jeppe Urban var tiltrådt som kunstnerisk og havefaglig person i afdøde Anne Justs have ved Blokhus. Her stod han så midt i ‘Den gule have’, og efter en snak blev der hurtigt lavet en aftale om en månedlig reportage fra haven. Flere af HAVEFOLKETs skribenter har i øvrigt været forbi haven, og du skal naturligvis også have glæde af de indlæg.

ÅRETS GANG I TIVOLI

Haverne i Tivoli er vi mange, der gennem de seneste 10 år har lagt mere og mere mærke til. Den gamle forlystelseshave er forvandlet, efter at chefgartner Tom Christensen fik ansvaret for udviklingen af haveanlæggene. Forbindelsen var enkel – Mariannes have var med i den første sæson af tv-serien ‘Danmarks dejligste have’ på TV2 FRI, og her var Tom en af dommerne. Marianne pitchede en idé om at lave en serie om haverne i Tivoli, og det syntes de faktisk var et glimrende forslag. Således skabte HAVEFOLKET serien ‘Årets gang i haverne i Tivoli’.

Du finder de tre artikelsamlinger på HAVEFOLKETs forside, hvor du scroller helt ned på siden. Så ligger de der.

Rigtig god fornøjelse med dem.

OG HUSK SÅ I ØVRIGT…
GRATIS ADGANG FOR HAVEBLOGGERE TIL CPH GARDEN 20.6. 2019 

En sidste lille ting, vi kan fortælle om Cph Garden er, at Haveselskabet byder havebloggerne indenfor på åbningsdagen den 20. juni. Nogle har modtaget en invitation på mail, andre ikke, fordi mailadressen måske ikke fremgik. Ønsker du en invitation til den 20. juni på Cph Garden, skal du blot sende en email til Anna Marie Hillebro med dit navn og link til din haveblog: am@hillebro.com. Mailen skal være Anna Marie i hænde i denne uge – dvs. senest den 26. maj.

Der er tilrettelagt et særligt eftermiddagsprogram for havebloggere. Dét og meget mere vil du få at vide, hvis du skriver til Anna Marie. Mon ikke vi er en hel del, der ses den torsdag i juni? Det håber vi.

Varme havehilsner
fra hele holdet bag HAVEFOLKET

Du kan læse meget mere om CPH GARDEN 2019 lige her.