DET SKERVi vil gerne reklamere for arrangementer i den danske haveverden. Det kan fx være havetræf, åbne haver, plantemarkeder og lignende, hvor du kan møde andre haveinteresserede.

Har du et non profit arrangement, der er interessant for havefolk, er du meget velkommen til at sende en mail til info(a)havefolket.com med de obligatoriske oplysninger: Type af arrangement, emne, adresse, dato og klokkeslæt, gratis/pris samt et link eller telefonnummer til, hvor man kan få mere info eller tilmelde sig. Vi baserer listen her på en simpel "byttepolitik", dvs. at vi lægger et link til dig, mod at du linker til www.havefolket.com fra dit eget site. Du kan downloade et udvalg af vores bannere her. Vi tjekker dig ikke; vi tror på dig! Det hele handler jo om at dele glæden over haverne!

Hvis du har andre, mere forretningsorienterede arrangementer, såsom salg, foredrag, kurser, rejser mv. kan du sende en mail til info(a)havefolket.com. Så finder vi en løsning, så også dit firmanavn og arrangement bliver nævnt på havefolket.com.

Vi opdaterer løbende siden, efterhånden som vi modtager informationerne, så kig herind jævnligt!
link
// ÅBNE HAVER
// EVENTS / MARKEDER
// HAVE BED & BREAKFAST
// LINKS

ANNONCE