MAGASINERUdover de ugentlige artikler her på sitet, så har HAVEFOLKET også tidligere udgivet 3-4 e-magasiner årligt. E-magasinerne kan læses gratis, og de er tilgængelige for alle. Magasinerne ligger i et system, der hedder ISSUU, og hvis du opretter dig som bruger af ISSUU, kan du, udover at læse magasinet på nettet, også få mulighed for at downloade det, så du kan læse det på farten, på sommerferien i Sydeuropa, eller hvor du nu er i verden - uden at du skal have kontakt til internettet. Klik herunder på det magasin, du gerne vil læse - så kommer du straks videre til den digitale version.

I 2015 udkom HAVEFOLKETs magasiner ligeledes på tryk.
Et udvalg af de trykte magasiner kan for 69 kr. bestilles ved direkte henvendelse til HAVEFOLKET. Find vores email under KONTAKT.
2015 / 04
HAVEFOLKET, JUL 2015

NU HAR VI ALTSÅ JUL IGEN
Årets julemagasin er proppet med inspiration til din grønne jul. Om julerier inde og ude - udflugter til julestemningsfyldte steder, gode juleopskrifter og selvfølgelig også shopping til havefolket! Kig indenfor, og nyd lidt have-jule-stemning i et magasin, der godt nok er lidt kortere, end det plejer at være. Men alligevel er fyldt med havehygge!
2015 / 03
HAVEFOLKET, EFTERÅR 2015

TEMA: HAVELIV, HØST OG HONNING
Om lækre sensommerhaver, om haveliv og haver med biavl, masser af tips om buketter med brug af godter fra skærehaven og meget meget mere.2015 / 02
HAVEFOLKET, SOMMER 2015

TEMA: HAVEDESIGN FOR ALLE
Inspiration til havedesign med reportager fra spændende haver, tips til valg af planter, ideer til vand i haven, interview med Louisa Lorang og meget meget mere.

2015 / 01
HAVEFOLKET, FORÅR 2015

TEMA: SPRING UD
Et forårsmagasin fyldt med inspiration til haven. Med shoppingguides, havesnak, havevandringer, lækre grønne opskrifter og meget meget mere. 

2014 / 03
HAVEFOLKET, JUL 2014

TEMA: JULEPOESI
Julemagasinet 2014 om den enkle, delikate og naturlige julestemning. Et magasin med havereportager, ideer til haveshopping, lækre juleopskrifter, borddækning og meget meget mere.
2014 / 02
HAVEFOLKET, SOMMER 2014

TEMA: INSPIRERENDE HAVER

Tag med på en inspirerende haverejse til meget forskellige sider af haveverdenen. I magasinet tager vi til New York, Spanien, England og meget mere.

2014 / 01
HAVEFOLKET, FORÅR 2014

TEMA: KØKKENHAVEN
Køkkenhave og selvforsyning vinder igen indpas blandt mange havedyrkere - også i de urbane haver. Vi ser på smukke køkkenhaver, kigger på nye frø til den spiselige have og giver naturligvis masser af tips fra os.
2013 / 01
HAVEFOLKET, JUL 2013

TEMA: NORDISK JUL
Årets jul anno 2013 har den nordiske stemning i højsædet. Mos, lærkegrene og masser af grønt går igen i dekorationerne. Vi går i juleværkstedet, giver forslag til juleshopping og meget mere.

    ANNONCE